La O’Neil i la Mela tornen amb podi en iniciació

201202 Valles Podi Mela202102 Valles Podi ONeillAquest dissabte, a les 3 de la tarda començava a les instal·lacions del Vallés Club Caní de Caldes de Montbui la prova 7 del Campionat de Catalunya de la FCAG, organitzada pel Club Agility Seven. Després de quasi cinc mesos d’aturada, per fi hem pogut reprendre les proves! I de ganes no en faltaven.

Els primers a tornar a competir han estat els equips d’Iniciació. Allà estàvem el David amb la Mela i la Janina amb la Mel de categoria mini, l’O’Neil, la debutant, amb la Carme en categoria midi i el Marc amb la Mia en estàndard.

Les pistes, tant al jumping com a l’agility eren prou fluides però no faltava algun que altre punt de control per donar-li una mica d’emoció. En el jumping, el primer a sortir a pista va ser el David amb la Mela, molt motivats tots dos i tot i que la Mela va perdre una mica de temps en anar a saludar a l‘equip de pista va retornar enseguida i va completar la seva pista a 0. La Janina amb la Mel també va fer una bona pista però amb una petita refusada que la ve fer perdre bastant temps. En categoria midi, l’O’Neil com que era la seva primera competició va decidir fer un reconeixement inicial de la pista, no ho ha veure del tot clar i va anar fent una pista alternativa, més d’acord amb les seves preferències. El Marc amb la Mia també va completar la seva pista amb alguna penalització però les coses s’han de treballar bé i així ho va fer.

En l’agility, la Mela va fer molt bona pista però va preferir repetir l’eslalon a deixar-lo mal fet, la Mel va tenir el seu intercanvi d’opinions amb el balancí (però el va acabar guanyant ella) però la resta va anar molt centrada i l’O’Neil, ja una mica més confiada va anar fent la pista de manera correcta però una vibració quan pujava a la passarel·la la va espantar i resultat d’això va ser un refús a l’altra zona, la rampa. La Mia va defensar molt bé la seva pista però no va poder evitar que l’eliminessin.

Resultat final, la Mela va quedar en tercera posició de la categoria mini i l’O’Neil segona de la categoria Midi. Ens queda molt per treballar (a alguns més que a altres) però hem pogut competir i això, actualment, ja és molt!! La setmana que bé, més i millor!!