La Saya promociona a segona divisió en la primera prova

201709 Badalona JakeArrencant la temporada de Federació Catalana a la divisió d’iniciació hi teníem dos debutants: el Jake amb la Mònica i la Saya amb la Diana. Desprès de fer les corresponents medicions on no hi va faltar una mica d’emoció (us imagineu qui es va deixar la cartilla veterinària?…si, la que sempre arriba tard) vam acabar decidint que la Saya es un border midi i el Jake es estàndar…ai, o era al revès?

Bromes a banda, vam começar amb un agility molt fluid amb pocs paranys on tant el Jake a midi com la Saya a estàndar van fer molt bons papers. El Jake va tenir un parell de refusades degut a la roda (que té masses forats per on passar) i un salt que perfectament es podia passar pel costat per anar a on tots volíem: al túnel següent. Per sort la Mònica va reconduïr-lo perfectament salvant la situació. La Saya a la seva categoría va fer una pista força ràpida i fluïda amb tan sols amb una falta, ja que amb la seva energia va obrir la roda al saltar-la.

201709 Badalona Saya 2Seguidament ens van presentar un jumping amb un parell de paranys on alguns gossos es van eliminar. Aquest va ser el cas del Jake que va decidir que la boca del túnel que tocava no tenía perquè ser així i, en honor a la lliure expressió, va fer la que a ell li agradava més. Tot i així una pista molt fluida d’aquest equip que ara comença i que tenen moltíssimes pistes més per gaudir junts.

A continuació la Saya a categoria estàndar va realitzar una pista massa ràpida on la Diana no va arribar a un parell de punts, ocasionant que la gossa s’obrís una mica (bastant) però tot i així fent el seu primer zero a competició. D’aquesta manera la Saya va aconseguir fer podi en tercera posició i passar a segona divisió per poder seguir millorant. 

Felicitats a tots els debutants perquè el més important no son els podis… La victòria més gran es atrevir-se a sortir a pista i gaudir d’aquest esport amb el nostre company!