La Sioux fa diumenge

201712 Neo Podi Dium SiouxDiumenge 10, al Neo Reus, ja érem més poquets. Del club, nomès quedavem Sioux, Hippy, Qumba, Fish i Morgan.

La prova va començar amb un jumping de córrer i força assequible.

En Morgan va notar els cinc dies de competició seguits i no va anar tan ràpid com la seva guia esperava, això va comportar que en un punt no s’entenguessin fent un refús en un salt que posteriorment va tirar. En canvi en Fish i la Eva es van entendre a la perfecció i el van resoldre sense cap problema i a 5’1 m/s!!! En Qumba no volia ser menys i raudo y veloz va copiar la velocitat del Fish sols tirant l’últim palet. Quines maquines!

En Hippy i la Mercè van córrer un munt també i amb un bon quiet van aconseguir el zero. Però si algú es va lluir va ser la nostre femme fatale: la Sioux. Potser si que el dia anterior s’havia despistat una mica, però estava decidida que avui, seria la princesa de la prova. Centrada i amb un velocitat de 5’2 m/seg es van marcar un jumping de llibre, quedant quarta de la mànega darrere de gossos espectaculars. El somriure d’en Juanjo no li cabia a la cara i amb raó.

L’agility era lleugerament més complicat que els que en Domingos havia presentat aquests dies però també era fàcil. Bé, això si tens el quiet.

Una sortida en recta amb un túnel en forma de U al final van eliminar ràpidament al Morgan i l’Elisenda que van aprofitar per treballar zones. En Hippy i la Mercè, no volien que l’Elisenda i en Morgan estiguessin tristos, per tant, van decidir eliminar-se al mateix punt. Tots som caniquillus!

En Qumba si que va superar aquest punt i la pista amb 2 faltes però amb una passarel·la espectacular. I en Fish, que porta uns dies fantàstics, va resoldre perfectament la mànega amb sols una falta a la passarel·la, derivada de trobar-se, en transició de mètode. Aquest és un equip que no trigarà en classificar-se en la nova temporada, de ben segur!

201712 Neo Sioux 3201712 Neo Sioux 4201712 Neo Sioux 5I la nena, la fèmina del club, la senyoreta Sioux, ens va regalar un agility a zero genial, guanyant la mànega i amb un temps increïble. Un dia rodó per la petita que li va comportar pujar al podi en segona posició i que ens deixa molt bon sabor de boca. Enhorabona Juanjo i Sioux!