La Vipper segona a la final del Dogs in Need

201908 DINAS Podi VipperCom sabeu aquest any, després de les proves de selecció, tant la Vipper com en Morgan es van classificar per la final de diumenge del Dogs in Need. Aquest ha estat el primer cop en que tots els gossos del club que competien s’han classificat per la final!

En Morgan sortia el primer dins una categoria molt divertida: els ABC (Anything But Collie). Es a dir, com al Regne Unit gairebé tots els gossos de mida gran son border collie tenen una categoria especifica per que la resta de races puguin fer alguna cosa (son ben estranys aquests britànics).

Doncs bé, en Morgan és un gran (mai més ben dit) exemple de gos ABC i va fer una bona pista ni que no es va aturar al final del balancí i va tirar un dels pals del final de la pistat. Tot i això, va ser tot un espectacle, com sempre.

La Vipper sortia més tard, a la final del grau 6 i va ser de les primeres a saltar. Va fer una pista molt ràpida però, per mala sort, va tirar el penúltim pal de la pista. Tot i això, van aconseguir endur-se el segon lloc dins la categoria i amb un dels millors temps de la prova.

Amb això tanquem un fantàstic Dogs in Need del que marxem amb molts deures per ser millors l’any que ve.

A seguir!

 JBB8262 JBB8286