La Vipper va triomfar a Castelló

Podi Jordi CastellóEn Jordi, com que va just de punts, va decidir viatjar fins Castelló aquest cap de setmana, aprofitant que havien posat herba artificial en el club.

El primer dia, l’agility era una pista força assequible, tot i que tenia alguns punts de dificultat que van causar molts eliminats, sobretot als tres últims salts. El jumping era molt ràpid i molt tècnic, fent que molts gossos tiressin pals o fessin refusos.

El dissabte va ser un èxit rotund. La Vipper va acabar l’agility amb un cero, fent el millor temps. Després va rematar la feina amb un jumping molt ràpid, tot i que va haver-hi un gos que els va superar en temps. Lògicament en Jordi ja va demanar el vídeo per fer la comparativa per poder seguir millorant.

Amb això, en Jordi i la Vipper feien el seu primer doble cero i guanyaven la prova.

El diumenge les pistes eran molt maques, però força més difícils. En Jordi i la Vipper van tirar un pal a l’agility i van preferir repetir les zones, al no poder optar al punt que els falta per passar de grau. Al jumping, també era força difícil i no van poder passar del número 11.

Amb això tanquen un gran cap de setmana i mantenint la bona ratxa que porta la Vipper. Ara els toca descansar unes setmanes perquè en Jordi està convidat per jutjar varies proves.