Millor impossible

201902 Valles ElisendaDissabte al Vallès vam començar amb un solet que no ens esperàvem i amb un agility raret.

201902 Valles MorganEn Secun i la Lola van estrenar la pista i, després d’un refús, el guia es va despistar i va eliminar la gossa amb creativitat.

En Hippy i la Mercè van tenir un desentès a l’inici de la pista però després van ser fluids i van treballar algunes distancies, també a la zona.

La Vipper i en Jordi van tenir enveja i van desenvolupar l’inici igual que en Hippy i desprès de fallar passarel·la i roda van decidir treballar una mica per pulir.

La Sioux va fer una passarel·la mirant el jutge perquè ella es molt maca amb tothom i va acabar la pista amb dos faltetes de zones.

En Morgan va salvar l’inici de la pista com va poder i va aconseguir fer la pista a zero, quelcom increïble.

201902 Valles Strip201902 Valles LokiVan continuar els midis i en Drac, amb una mica més de soltura que el seu germà però també amb menys potència, va aconseguir també el zero a l’agility.

En Loki va ser qui va resoldre millor els quatre obstacles inicials, amb fluïdesa i rapidesa però van haver de eliminar-se treballant zones.

L’Striptease i la Carme no volien ser menys, també es van marcar un inici molt bonic però tocava treballar la passarel·la i així ho van fer acabant amb un balancí molt bonic.

201902 Valles Lola 2201902 Valles Vipper201902 Valles Hippy201902 Valles SiouxEn el Jumping la Lola va començar una mica desconnectada i en Secun va intentar centrar-la amb els seus ànims de cheerleader i van acabar la pista amb només un refús a l’eslàlom.

La Vipper va començar tirant un palet però la roda se’ls va tornar a encallar.

En Hippy, va iniciar amb un molt bon quiet però es va desentendre de la guia en un saltet i, com la Vipper, semblava que la roda no li feia el pes però amb la resta de la pista ho va compensar.

La seva germana també anava molt bé però, al igual que als seus companys, la roda antiga no li agradava.

En Morgan tenia ganes de donar-li una alegria a l’Elisenda i va decidir tornar a fer un el que el va permetre ser el primer en el podi.

En els midis, en Loki ens va regalar un jumping impressionant amb algun punt de creativitat.

L’Striptease es va eliminar despres de refusar un salt però ella si que volia fer la roda.

En Drac també va fer un zero pero algo una mica lentet, tot i això va poder pujar a podi en primera posició com el seu germà donant un dia molt rodó a l’Elisenda que no s’ho acabava de creure.