Molt bones pistes de la Striptease i la Coma

201801 Selva StripA última hora de la tarda, sense pluja però ja amb el terra ben mullat, la Striptease, la Coma i en Morgan han competit aquest darrer diumenge a La Selva representant el club en 1a Divisió. 

El jutge, en José Manuel, ha posat pistes assequibles amb algun punts de control però adaptades a les condicions on haviem de còrrer.

A l’agility l’Striptease s’ha lluit i ha regalat un 0 a la Carme. En Morgan també volia un 0 però la seva guia s’ha malposicionat en un punt provocant un eliminat. Finalment la Coma ha anat molt forta però un moviment ràpid de la seva guia ha provocat que la gossa cometes un refús.

El jumping era ràpid i l’Elisenda i en Morgan han caigut nomès començar la pista gràcies a la seva sortida no estàtica. La Carme tenia presa i ha fet un canvi ceg mentre la gossa era al túnel que ha fet que s’obris molt passant de llarg el següent salt però ho han reconduit ràpidament. En darrer lloc la Diana, que volia aprofitar aquestes temperatures que li senten tant bé a la Coma, ha fet un mal gest al inici de la pista però no ha volgut parar i ha combinat el còrrer a peu coix amb el còrrer coixejant, tot al costat de la seva campiona blanca que òbviament ha obtingut la seva pista a 0. Podeu veure-la als vídeos del club,  . No te desperdici.

201801 Selva Coma201801 Selva MorganLa pròxima prova de FCAG és al nostre club, a veure com ens en sortim!