No hi ha forma de clavar les dues pistes

202103 Maresme Mel 2Diumenge al club Maresme, en primera divisió varem començar per el jumping amb la mida toy. on en Kuma amb la Mónica van fer una pista a 0.

Després va ser el torn dels minis. En Sergio i la Thai van fer una bona en primera pista, ràpida i aconseguit un zero. Em Josep amb en Loki van fer dues refusades per «despistes» del guia.i en Fran amb el Fox una falta en tirar un pal.

En midis la Mònica i en Jake van fer una pista ràpida amb un merescut 0 a l’igual que la Carme amb la Strip.

En mida gran, en Marc i la Sally es va eliminar per tres refusades però tant l’Ezequiel amb la Mel com en Juanjo amb en Hippy van fer un zero bén merescut.

A l’hora de l’agility, amb els amb els toy, en Kuma es van eliminar per un petit despiste al fer un salt que no tocava.

En mini, tant en Josep  amb en Loki com en Fran amb en Fox es van eliminar per repetir el balancí. En Sergio també es va eliminar amb la Thai, en aquest cas per manca de concentració del guia

Pel que fa als midis, la Carme i la Strip es van eliminar al igual que la Mònica i en Jake que , desrprés de no tocar CAP zona van optar per repetir-les

Finalment, en estàndar, en Marc i la Sally van fer una falta i una refusada, la Mel i l’Ezequiel es van eliminar al penúltim salt i en Juanjo amb el Hippy també es van eliminar.

202103 Maresme Kuma202103 Maresme Thai