Pistassa de la Vipper

Diumenge passat tocava anar a fer la segona prova de la lliga catalana a Les Fonts (Terrassa).El dia no va començar massa bé ja que plovia moltíssim, però només va durar una estoneta. Quan vam arribar a Terrassa feia solet, això es va arreglar, però quan vam aconseguir arribar al club ja havien començat el reconeixement d’estàndard. Donem-li la culpa a que si no has vingut mai a aquest club el més probable és que et perdis ja que és bastant difícil trobar el camí…

Aquesta vegada vam començar per l’agility, la pista estava força bé ni que tenia un parell de reres que tenien una certa dificultat.

201810 Fonts Mel201810 Fonts HippyL’equip Hippy-Mercè va funcionar molt bé. Anaven molt coordinats … fins que en Hippy va decidir anar “por libre” i saltar-se la zona de baixada de la passarel.la per seguidament entrar al túnel per la boca contraria a la que tocava…

L’Ezequiel i la Mel van tenir un petit malentès en el primer rere, fent que l’àrbitre els pités un refús, però després ja van seguir fent la pista sense cap problema, com ens tenen acostumats.

El nouvingut equip Jordi-Vipper, es va estrenar a la lliga catalana en aquesta prova directament a segona divisió ja que, després dels seus resultats a Anglaterra, ja podien passar directament a aquesta categoria a Catalunya. Van sortir molt animats disposats a donar-ho tot, però a l’arribar al slalom, la gossa va sortir del tercer pal dues vegades amb el que en Jordi va voler repetir el salt d’abans i es van eliminar.

201810 Fonts Vipper201810 Fonts DicEn Dic no va fallar, va fer la seva pista sense cap problema, acabant-la a zero.

En Juanjo i la Sioux també la van fer sense cap problema, llàstima que en el primer rere la gossa va tirar un pal.

En el torn dels minis teníem un únic equip: en Loki i en Josep. El gos va sortir molt animat, tant que va agafar la directa i es va passar de llarg l’entrada dels pals, però a la segona si que ho va fer bé, però llavors va decidir que també aniria més de pressa saltant-se la zona de la passarel.la i així ho va fer. Llavors es va sentir una veu femenina de fons que els hi va dir: “A treballar!!”, i tots dos van pensar: «millor fem cas a la mestressa, a veure si després no ens donarà sopar…”, i així van estar repetint la passarel·la unes quantes vegades fins que va sortir bé.

Així, un cop acabada la mànega d’agility, en Dic era tercer i la Sioux quarta, la més ràpida amb una falta … Però no va ser així, va ser al revés, ja que bo i que l’arbitre ho havia marcat i s’havia dit pels altaveus , a la Sioux no se li va apuntar la falta per tirar el pal amb el que es va posar per davant d’en Dic que tenia tres segons de penalització per temps. Però com s’havia apuntat malament, així va quedar.

201810 Fonts Loki201810 Fonts SiouxA la mànega de jumping tots els participants del Cànic van sortir molt inspirats i van fer unes pistes perfectes, menys en Loki que es va tornar a passar de llarg els pals, però ho va solventar ràpid, acabant molt bé la pista.

Cal destacar l’actuació de l’equip novell Jordi-Vipper, que es van marcar una pistassa quedant primers de la mànega amb un temps increïble, que ens va fer penalitzar per temps a tots!

La nota negativa de la jornada va ser la desorganització en el càlcul dels resultats. Hi va haver moltes queixes per errors i sobretot perquè la classificació final va sortir malament, i van trigar molt en arreglar-ho. La veritat és que no sé si la van tornar a penjar, ja que vam marxar ja cansats d’esperar. Jo he relatat el que vaig veure però bo se com hauran quedat finalment totes les classificacions.

El que sí que és segur és que hi va haver dos podis del Canic!!, La Sioux va quedar segona en estàndard i en Loki tercer en mini. Molt bé nois, moltes felicitats!!