Pistes divertides en primera divisió

202102 Valles Podi 1DDiumenge passat també es van reprendre les competicions en primera divisió. El jutge, en Dani Amigo, va proposar unes pistes molt raonables que permetien que guies i gossos s’esplaiessin després del llarg període de pausa. Les pistes eren fluides però, es clar, també tenien els seus punts de control i això va comprometre l’alegria de més d’un guia.

202102 Valles JazzVàrem tenir gossos que es passaven obstacles de llarg: algun salt, l’eslàlom cada cop que se’l trobaven i fins i tot la rampa!

Altres gossos també varen acabar dins un túnel llunyà però temptador quan el guia no els indicava prou bé que calia fer un canvi de direcció.

Uns altres, en canvi, no van acabar d’arribar fins el túnel que realment tocava quan el seu quia  se’n va allunyar una mica abans del compte.

Al club fins i tot vàrem tenir un guia que, després de portar el seu gos de forma impecable durant tot el recorregut, el va acabar enviant al salt al costat del que tocava!

>Per tant la pista si que va ser divertida però a més de per guia i pels gossos, també pel públic que anava veient les incidències dels equips sobre la pista.

202102 Valles Hippy 3202102 Valles JakeBo i els punts de control, sempre hi ha equips estables i regulars que acaben donant-nos alegries. Aquest cop van ser la Carme i la Striptease les que, gràcies als dos recorreguts sense penalització, van acabar segones al podi.

202102 Valles Hippy 3202102 Valles LokiTambé hem de destacar l’actuació de la Mònica i en Jake que després d’eliminar-se dins el túnel al primer recorregut es van marcar el millor recorregut en el jumping o el d’en Fran i en Fox que van fer el jumping més ràpid ni que, ai las, van tombar un pal.

Pel que fa als gossos de mida gran, cal destacar el jumping a zero d’en Victor amb en Jazz i l’excel·lent agility d’en Juanjo amb en Hippy.

Com a reflexió, ens hem de posar una mica més les piles de cara a la propera prova d’aquest cap de setmana també al Vallés. Ja us explicarem com ens va.