Pistes guapes però exigents

Podi Jake connectingI avui, dissabte, a una hora fantàstica per fer agility, ens hem reunit al Connecting Dogs.  La convocatòria era a les 12 del matí, ens hem pogut llevar a una hora raonable, prendre el cafetonet i agafar carretera per anar a Girona.

A grau 2 estàvem Striptease, Jake, Lola, Morgan, Sioux i Hippy, els incombustibles del Cànic que intentem no perdre’ns ni una competició encara que els resultats no sempre acompanyin. Tot sigui per gaudir del magnífic esport de l’agility amb el nostres companys peluts.

 JBB9697La primera pista d’avui era el jumping, una pista molt divertida, amb alguns paranys però assequible per tots nosaltres….si fóssim bons guies! Hem començat pels grandullons, i el més grandullon és en Morgan, que ens ha fet un jumping boníssim però tirant un parell de palets. Ara li tocava a Sioux, que últimament està imparable, i així ho ha demostrat fent un magnífic i rapidíssim jumping a 0. Més tard sortia el seu germanet, el trasto d’en Hippy, que després de fer un quiet espectacular (que ja comença a no ser noticia) ha fet bona pista, però la seva guia no tant, així que eliminat cap a la cartilla. I la Lola, aquella gosseta que sempre s’anava a buscar els sacs de pinso al final de pista, avui ens ha demostrat que amb constància el pinso no és tant important i s’ha ma,rcat un jumping a 0 que de moment la posava al tercer lloc.

En mitjans teníem al Jake que tot i un parell de relliscades, també ha fet un jumping molt bo sense penalitzacions. I per últim, la Striptease, que està treballant molt la motivació amb la Carme, també ho han aconseguit, un jumping sense faltes ni refusos però amb una petita penalització per temps.

En resum, o el jumping era molt fàcil o el Hippy i la Mercè molt dolents ja que són els únics del Cànic que no han aconseguit acabar-la.

Més tard tocava l’agility, quan l’hem reconegut no semblava gaire difícil. Bé, ningú de nosaltres hem pensat que fos gaire difícil, però o no l’hem reconegut be o el jutge ens ha posat paranys que no hem estat capaços de veure.

 JBB9708Hem tornat a començar pels grans, i el primer en sortir ha estat en Hippy, que per sorpresa de tothom s’ha marcat un agility a 0!! Si…si… a 0. Feia 3 anys que no feia un agility a 0, be, en va fer un fa un parell de mesos però va penalitzar 0,33… Ara tant sols ens quedava esperar qui marcava temps a veure si realment era un 0. En Morgan era el següent, hem de dir que la pista començava amb un “hop” i el següent obstacle era el balancí, una combinació difícil per gossos potents: acabat de sortir haver-se d’aturar a un balanci…doncs complicat. Així que en Morgan va volar, literalment va volar, i la Elisenda li va fer repetir. I que dir de la Sioux, un mal marcatge del guia a la rampa i refusada apuntada, una mala zona a la passarel·la, repetició i eliminat també apuntat. Tot seguit sortia la Lola que, després d’entrar a un túnel ha fet mitja volta i ha sortit per on ha entrat. Li deu haver costat fer-ho amb lo gran que és, però ho ha fet. Poc després ha entrat per la boca equivocada d’un túnel, be, unes tres vegades ha entrat malament i no era perquè en Secun no li marqués be, sino que tenia un mal dia amb els túnels.

En mitjans, la Striptease, ha començat molt be, un balancí de llibre, una bona rampa i molt bona velocitat, tanta que no ha volgut parar-se a la passarel·la i la Carme, que no en perdona ni una, l’ha convençut per a que tornés a la zona. Així que un altre eliminat. I per últim en Jake que, degut a un “no” marcatge de la Mònica, ha fet un parell de refusades.

Cal dir que al final, en estàndard, només 2 gossos han acabat la pista, i un d’ells ha estat Hippy l’únic que ha fet la pista a 0 i ,al marcar ell mateix el temps, no ha penalitzat. Així que ara si! Podem dir que Hippy ha fet el seu primer 0 en agility en 3 anys…Si..si.. ja hem obert l’ampolla de cava i també l’hem acabat.

Finalment la Mònica ha estat al podi, i en Secun, si s’hagués quedat també, però suposo que tenint un eliminat no s’ho esperava així que la Nugget (cheerleader del club) i la Mercè els han representat. Ens veiem aviat!!!!