Podi d’en Drac en pistes molt ràpides

>Un altre diumenge de competició, aquest cop ens ha tocat en darrer lloc a la divisió d’honor i, carai, hem passat una miqueta de fred.També és cert que les pistes que ens ha proposat el jutge, amb alguna trampa mortal sobretot al jumping, ens han fet córrer molt .

Tots sabeu com funciona aquest any divisió d’honor. Per alguns gossos joves i potents va molt bé però per altres no tant potents o més grans ens les veurem molt negres per poder participar a la copa. La veritat és que, segons la meva manera de pensar, és una pena.

201912 Maresme Ela201912 Maresme Drac

L’Ela ha fet una bona pista d’agility sense cap penalització però no li ha servit per res per culpa de la penalització per temps ja que el gos que ha guanyat ho ha fer millor i molt més ràpid. Després en la pista de jumping ens hem eliminat en el salt mortal que hi havia tres obstacles abans d’acabar la pista. De fet, si ho mires bé, donava igual perque segurament per temps el resultat hauria estat el mateix.

201912 Maresme TabooEn Drac, l’avi del club, ha fet les dues pistes sense cap penalització. També ha superat una mica el temps però no tant com perque no li comptés per la copa i al final ha acabat tercer a la classificació final. Molt bé per en Drac!

En Taboo, el ximplet del club, ha esclatat en una super pistassa a l’agility, guanyant la mànega. I després ha fet un super desastre al jumping. No es pot tenir tot en aquesta vida.

En Fish no tenia el dia i no ha afegit cap punt més. La propera anirà molt millor, seguríssim

La Collie no volia ser menys que en Fish i s’ha eliminat a les dues mànegues, com gran part dels participants

La Sioux ha estat eliminada a l’agility i ha fet una molt bona pista al jumping.

Finalment la Cora ha fet dues pistes sense penalització encara que a l’agility s’ha pres el seu temps per baixar de la passarel·la. Després al jumping ho ha fet molt bé.

Moltes felicitats a tots per haver aconseguit fer les pistes amb més o menys sort. El més importat es gaudir d’aquesta estona amb les nostres mascotes i amb els nostres companys d’afició.