Podi i panderetes

IMG 20191229 WA0005IMG 20191228 134854Despedim l’any amb una batalla èpica. El capità Rivalcan havia convocat als pirates a enfrontar-s’hi, amb una promesa: els vençuts rebríen com a premi de la seva valentía, una PANDERETA!

Animats pel repte, el capità Toni Sparrow amb la perla negra (Max) i la capitana Marta Turner amb en Ripper el botes, vam fer rumb a Montbui.

El dissabte en Toni amb en Max van començar molt bé, quedant en segona posició provisional. Però en la segona batalla l’entusiasme de la perla negra el va fer caure en els abismes de les zones de contacte…

La capitana Marta amb en Ripper, van lluitar molt concentrats en les dues batalles, aconseguint ser un dels dos únics equips sobrevivents del dissabte!

El diumenge tocava matinar tant, que arribàvem just a temps de reconèixer el terreny de batalla!

La lluita es preveïa complicada i el Capità Rivalcan tenia moltes panderetes per repartir!

Screenshot 20191229 182716El capità Toni Sparrow va tenir complicacions per dirigir la perla negra a bon port i va haver de maniobrar diverses vegades per superar correctament les zones. Eliminant-se de la batalla, però aconseguint les Panderetes.

En la primera batalla la capitana Marta va dirigir en Ripper amb un parell d’errades lleus. Però en la segona va haver de corregir el rumb, eliminat-se també en les zones a fi d’afiançar bé aquestes maniobres abans que ens acostumem fer-ho malament. Pandereta també cap a casa!

Per acabar, hi havia una batalla especial: la Tunnel Cup, que consistía en abordar una pista només amb túnels! El Capità Toni va ser el primer en intentar-ho i va aconseguir que la perla negra fes tot el recorregut sense errors! No va estar tan encertada la capitana Marta que no va poder controlar en Ripper en els viratges.

Cap de setmana divertit en les terres d’interior, on la perla negra Max va demostrar que la seva especialitat són els Mars de Túnels i d’on ens emportem un podi en 2n lloc d’en Ripper i tres panderetes per cantar nadales