Podi pels tres participants

202301_Fonts_Podi_Brisa202301_Fonts_Podi_LlunaA les Fonts (Terrassa), no els hagués pogut anar millor als tres representants de grau dos.

L’Eugènia (amb la Brisa), en Robert (amb la Lluna) i en Secun (amb la Lola) tenien ganes de passar-s’ho be. Recordeu la frase “sal y disfruta”?, Doncs aixó, els tres participants  van sortir a “disfrutar”.

Dissabte

L’Eugènia va ser la que més va gaudir de les pistes. La Brisa va sortir molt, però que molt connectada. El binomi s’entenia a la perfecció i tot feia preveure que farien fins l’ultim obstacle sense cap falta i petant el crono. i, efectivament, va assolir un merescut PA en l’agility,

En el jumping tres quarts del mateix. Amb rapidesa i seguretat van arribar a l’ultim obstacle sense cap falta i amb un molt bon temps. Un merescut PV

Amb aquesta carta de presentació, l’Eugenia i la Brisa van assolir el primer lloc. Felicitats!

En Robert no es va quedar endarrere. Amb un bon crono i tant sols una falta, el binomi va executar, molt dignament, l’agility.

En el jumping, cap “relliscada”, millor crono i cap error. Un PV a la butxaca.

Amb aquestes credencials, se’n va endur també, un merescut primer lloc. Felicitats!

En Secun va poder rascar un excel·lent a zero en el jumping però a l’agility va ser eliminat. No serà que es guardava pel diumenge?

IMG 1462

Diumenge

Aquí es va girar la truita

En Secun va quedar en primer lloc en la combinada. Amb un excel·lent a l’agility i un al jumping. I és que per a la Lola els tres primers obstacles haurien d’estar sempre en baixada.

L’Eugènia, en aquesta ocasió, no va repetir els magnífics resultats del dia anterior i en Robert tampoc va tenir el dia. Dissabte ja van vendre tot el peix.

Be, això es tot.

I ara l’opinió de le Lola:

Diu que millor que fos tota la pista la que fes baixada i no només els tres primers obstacles…

Ens acomiadem?

Fins aviat!!! guau guau!!