Podis amb mèrit al Seven

Dissabte i diumenge passat va tenir lloc la prova puntuable per al Campionat d’Espanya 2020 del Club d’Agility Seven a les instal·lacions de Froikan en Sant Julià de Vilatorta.

Dissabte

Per fi, l’Agility Seven va tenir sort i va aconseguir fer la primera prova d’aquest any sense ploure.

Els caniquillus que anàvem amb ganes d’aconseguir els últims punts a portes d’acabar la mitja temporada de canina, ho vam tenir difícil amb unes pistes prou exigents arribades des de Madrid.

201906 Seven Boira 2201906 Seven MorganEl dissabte els participants de Grau II començàvem fent el reconeixement del jumping i amb la calor que feia i la dificultat de la pista la cosa pintava malament.

Va començar la categoria de mini amb Boira en pista, i un aspira-tunel va xuclar a la Boira entre l’eslàlom i un rere.

A continuació, els hi tocava als representants de la categoria estàndard. Morgan en pista, va aguantar la pista molt bé amb un pal a terra fins que a la part final de la pista es va deixar un salt per fer i es va eliminar. Encara bo que estaven allà la Vipper i en Jordi per salvaguardar l’honor del club i es va marcar un zero quedant guanyadora indiscutible de la mànega.

A l’agility de la segona mànega la cosa no pintava molt millor i la Boira va acumular un altre eliminat al tornar a fer la rampa en lloc del tunel.

El Morgan es va sumar a la causa dels eliminats, com tants altres, després de fer un salt en sentit contrari immediatament després del balancí i l’Elisenda va aprofitar per treballar zones. En quant a la Vipper, va començar també molt bé la pista, amb un pal a terra però una entrada amb dificultat a l’eslàlom va fer que el Jordi decidís eliminar-se i treballar aquesta part de la pista.

Diumenge

201906 Seven Podi Bruc201906 Seven podi Loki201906 Seven Podi BoiraLa segona jornada no va decebre i la dificultat de les pistes es va mantenir a tots els graus.

En mini i grau II, «contra todo pronóstico», la Boira va aconseguir fer un zero al jumping acostant-se una miqueta més a la classificació per equips.

En la representació de midi, el Jake i la Mònica anaven salvant els obstacles fins que el Jake va decidir entrar per la boca del tunel que no tocava, unint-se al grup dels eliminats, que no van ser pocs.

201906 Seven LokiEl Loki va fer un bon paper, salvant la pista fins als últims obstacles però després de l’eslàlom va fer un par de refusos en el rere i una falta al tirar l’últim pal de la pista, que havia de fer-se per darrera per fer-nos patir a tots fins a l’últim moment.

En quant a la categoria estàndar, el Bruc i el Víctor van aconseguir acabar la pista a zero, mentre que L’Elisenda amb el Morgan van aconseguir també acabar la pista ni que fos amb tres faltes.

Un cop acabada la primera mànega, va començar la “escabechina” en la segona mànega, acabant tots els participants de mini eliminats, inclosa la Boira, es clar.

En midi, es va a començar a veure algun gos que no estigues eliminat. No va ser el cas del Jake i de la Mónica que es van eliminar, però si el d’en Josep amb el Loki que van acabar la pista amb una única falta a la pasarel·la.

201906 Seven Jake 3201906 Seven Bruc 2A la categoria estàndar el Morgan va prendre la iniciativa i va decidir fer el segon salt que a ell li apetia i així va acabar eliminat. Mentre que el Bruc es va despistar i el jutge va acabar eliminant-lo.

Una prova contro(di)vertida, en el que la dificultat de les pistes va ser la protagonista però que alguns dels nostres participants van ser capaços de fer-les a zero. Enhorabona!!

Ens anem amb moltes més ganes de treballar perquè a la propera que vinguin des de Madrid això no sigui cap repte 😉