Podis de la Coma i la Strip a GreenHouse

201710 Green Coma201710 Green Morgan 2A primera divisió aquest diumenge teníem al tres grans del Cànic: el Morgan, la Coma i la Striptease, que potser no es categoria estàndar però es molt gran igualment. Tant es així, que començant per un jumping molt exigent tan sols va fer una refusada.

El Morgan en canvi no va tenir tanta sort fent dues refusades, i es que ja sabem que es complicat controlar aquesta potència que tè. La Coma va complir fent una molt bona pista sense penalitzacions.

Seguidament vam tenir un agility no tan complicat però tambè amb el seus paranys, sobretot per la pasarel·la…que no hi era i va fer que les nostres guies sortissin despistades del reconeixement.

La Strip ho va perfecte, amb una pista sense penalitzacions guanyant-se així la segona posició al podi de la seva categoria. La Coma tambè va fer un bon paper, fent tan sols una petita penalització per temps, acompanyant a la Strip al podi en segona posició, aquest cop en estàndar.

El Morgan va fer una pista molt bona, llàstima que es va eliminar però miran-t’ho pel cantò positiu, es van poder entrenar zones cosa molt important en un agility de competició.