Que farem a Vilallonga?

201907 Vilallonga PortadaUs exposem el que tenim previst fer  a Vilallonga de Ter

Com no podem tenir confirmació de la RSCE sobre si podrà fer.se una prova puntuable  hem decidit plantejar-ho com a proves obertes a tothom (Open). No es requerirà per tant llicència de cap organització concreta per a participar-hi.

Volem muntar dues pistes en paral·lel, amb els salts a la mida més baixa per cada categoria (ja que estem tots una mica desentrenats) i amb un terra de gespa natural.

Divendres volem començar sobre les sis de la tarda per tal que sigui més fàcil arribar-hi i farem una mànega d’agility (open) i una prova només amb túnels (tunnel cup) per parelles.

Dissabte, després de dinar, farem una mànega d’agility, un jumping i una prova KO.

Diumenge farem també un agility i un jumping. Després farem una final (recorregut d’agility) a la que tindran accés els millors classificats de cadascuna de les proves disputades al llarg del cap de setmana.

Pendent d’autorització de les organitzacions corresponents, els jutges previstos son en Cesar de la Rica, en Sam Sánchez i en Jordi Boix (per divendres, dissabte i diumenge respectivament).

El cost de la inscripció serà de 12€ per dia (6€ pel segon gos d’un mateix guia).

En breu enviarem la convocatòria amb tots els detalls però si us cal més informació podeu contactar-nos a inscripcions@agilitycanic.cat o bé al 607.475.945