Tercer dia al KC Festival: Molly a la final del YKC

Dissabte ens hem llevat amb un dia de solet, ja en teníem ganes! Però tampoc res per llençar coets: cal anar amb jaqueta, et pots permetre el luxe de córrer en màniga curta però despres a taparse  de nou, no sigui cas que ens refredem.

Aquest dissabte només tenim dues pistes, un dia tranquil també va be per poder descansar una miqueta.

201808 KCF Molly201808 KCF Drac 4Com a més destacat hem tingut a la Molly que ha disputat la final de starters al main ring amb una pila de públic. Ho ha fet prou ben, ni que s’ha bloquejat una mica al slalom però el cert és que estan treballant bé i tenen molt de potencial.

Per altra banda, l’ Elisenda amb en Drac s’ha classificat per la semifinal del British Open que es disputarà diumenge.

En Loki ha fet jumping impecable on ha acabat en cinquè lloc i la Striptease també l’ha fet zero, acabant setena. En canvi l’Ela, que també feia aquesta pista, ha fet un refus per culpa del guia que ha sortit corrent sense assegurar un salt que tocava fer

El la pista d’agility no hem coincidit els mitjans i els petits, el que ha anat be per l’Ela ja que a la dels mitjans hi havia un doble que no ens agrada gaire de fer. De fet a la Striptease tampoc i ho ha demostrat passant-se’l pel costat.

201808 KCF Loki 3DSC 1674Pel que fa a en Loki estem en modus entrenament i estem repetint les passarel·les. Això està molt bé per que a la segona les fa perfectes i després si que fa el balanci a la primera. Això va millorant, quan vagi bé del tot haurem de fer una festa.

En el cas de la Vipper, una altre novata, ho està fent molt be amb només un palet en una pista o un refus en el slalom a l’altra per entrar-hi massa ràpida.

Demà finals del British Open, de la Nations Cup on correrà l’equip de Catalunya i algunes proves més amb el que serà també un dia intens.