Tornem a començar

201801 Reus Taboo201801 Neo Podi TabooEl 14 de Gener a Neo Reus vam ser bastants del club els qui ens vam animar a competir per estrenar temporada.

En Grau 3 Taboo i Piña van intentar fer de les seves i començar bé l’any però  la Piña va decidir saltar la rampa a l’agility i jo que no completés la pista. El Taboo es va solidaritzar amb ella i també es va eliminar. Al jumping un altre eliminat per la Piña en no fer la roda però el Taboo va fer una bona pista i va acabar amb un 0 i una primera posició a categoria midi grau3.

A grau 2 teniem “el grueso del equipo” amb Drac, Ela, Loki, Fish, Qumba, Sioux, Morgan, Hippy i Panx.

201801 Neo Podi Hippy201801 Neo Podi Loki201801 Neo Podi Drac201801 Neo Podi Ela

Pista igual per tothom però no així els resultats. El Morgan, la Sioux i el Qumba es van eliminar a les dues mànegues, Fish es va eliminar al jumping però, per contra, va fer un agility a 0 que li va suposar un punt. Per la seva banda, i sense fer soroll, la Mercè i el Hippy van acabar en segona posició de la prova al resoldre les pistes bastant bé, només que amb alguna penalització.

Els més petits no vàrem sortir mal parats. La Neus va fer dues molt bones pistes a 0  que li van fer guanyar la prova. El Panx en el seu re-debut no va anar gaire ràpid  i tampoc vàrem fer pistes del tot netes. En midis el Drac, com sempre, va fer dos 0 i el Loki va quedar eliminat a l’agility i va fer un brutal jumping marcant el.millor temps.Tant el Drac (segon) com el Loki (tercer) van pujar al podi de la categoria.

201801 Reus Ela201801 Reus Qumba