Tots a segona divisió

Agility

Avui, dissabte, el primer recorregut ha estat el de l’agility: una pista mot fluida i amb uns quants puntets de control.

Hem començat la prova amb la Patum i sort de la gossa perquè la Neus ha fet algun tram amb una conducció una mica estranya. Al final, però, entre les dues han aconseguit acabar amb una pista sense penalitzacions i amb el primer lloc a la mànega.

Després ha sortit la Mel amb la Janina i anàvem molt be fins que han arribat a l’alçada de la família. Sort que ha estat només un petit despiste i només ha provocat una miqueta de penalització per temps. Bo i això han aconseguit el segon lloc de la classificació.

202104 Reus Patum202104 Reus ONeil

Despres ha sortit l’Oneil, la única participant en categoria mitjana, que ha fet una pista amb una velocitat molt bona, aconseguint acabar amb una falteta. Això els ha posat també el primer lloc a la butxaca.

La darrera en sortir, en categoria L, va ser la Mia amb en Marc. Van acabar amb una falteta a l’eslàlom però en el tercer lloc de la classificació.

Jumping

Hem seguit, després amb el jumping: una pista de córrer molt oberta que era fàcil, però on passàvem dues vegades pel mateix lloc i calia fer servir la memòria.

Aquest cop la primera en sortir ha estat la Janina amb la Mel que s’ha perdut una mica camí del quart obstacle, però amb l’ajuda de la resta de participants ha aconseguit enfilar la pista en bon camí i acabar amb una miqueta de penalització per temps. Amb això ha aconseguit el punt que li mancava per poder passar a segona divisió i, a més, pujar al pòdium amb el primer lloc.

Després ha sortit la Patum que ha començat una mica dispersa però, en quan ha fet el primer salt, ja ha entrat en modus treball. Al cap d’un moment, però, quan enfilàva cap el salt numero 6 i la Neus intentava fer un pivot o un ceg o ves a saber que … Però la Patum ho ha vist claríssim: tenia que fer el túnel que tocava despres del salt 6 però en la direcció contraria. Després d’aquest petit descuit hem seguit la pista amb una gran velocitat i amb dos o més salts de distància, amb el que l’hem acabat molt contentes però, es clar, eliminades. Bo i això hem aconseguit el segon lloc a la classificació general. Per tant, seguim amb un 50% d’efectivitat. Cal millorar-ho però ja ho farem a segona divisió.

202104 Reus Mel202104 Reus Mia

Seguim emb els gossos de mida mitjana on la nostra companya O’Neil ha fet una pista molt ràpida, sense entrebancs i acabant sense penalització a la primera posició en el pòdium. Així que, cap a segona divisió que hi manca gent.

Nomes ens quedava, en mida gran, en Marc amb la Mia , es clar, no podien ser menys. Ens ha fet un jumping amb una refusada a l’eslàlom i amb una miqueta de penalització per temps. Van acabar terceres en la mànega i segons al pòdium així que, com no, cap a 2D.

Es a dir: Reus envia a tot el Cànic cap a 2D

202104 Reus Podi Mel202104 Reus Podi Patum202104 Reus Podi ONeil202104 Reus Podi Mia