Triple victòria del Canic

Diumenge passat al club vàrem organitzar una competició de la lliga catalana d’agility i, bo i la gentada que s’hi va concentrar, ens en vàrem sortir prou bé.

201902 Canic Cora201902 Canic Ela

La jornada va començar per la prova de divisió d’honor on la Juli i la Cora van encadenar dues pistes a zero que els van valdre pujar al segon lloc del podi, sumant així força punts en la classificació. En mini l’Ela va fer una refusada e un tunel on la Neus va arribar molt justa però ho va combinar amb un agility a zero on va acabar segona i al final la vàrem veure al tercer lloc del podi. En mitjans l’Elisenda va fer també una falta al jumping i ho va complementar amb un agility a zero on va ser tercera.

201902 Canic Podi 1D201902 Canic StripVa seguir la prova de primera divisió on el més destacat va ser el primer lloc de la Carme i la Stiptease després de dues pistes impecables i amb molt bon temps. Pel que fa als gossos grans, en Morgan, que per una lesió a l’ungla portava temps sense fer zones, va fer un explossiu agility a zero on va ser el quart millor gos. També van fer bons agility, bo fer falta, en Hippy i la Sioux però en standard el millor equip, quart al final, va ser el format per en Sam i  la Collie un dos pocs que va completar els dos recorreguts sense eliminar-se.

A quarts d’una va arribar el jutge de les categories inferiors qui va plantejar ja la pista d’agility per la tarda. El fet que les categories de primera i segona divisió, les més nombroses, es disputessin seguides va posar a prova a l’equip del parquing ja que, bo i haver previst una estona entre mig, va coincidir un gran nombre de vehicles que va posar a prova la seva capacitat de gestió. Res, però, que no pugués solventar-se.

201902 Canic Hippy201902 Canic Collie

201902 Canic Podi 2D Ja posats en la prova hem de destacar la victoria absoluta de l’Ezequiel amb la Mel amb dos zeros i molt bons resultats en cada mànega. La resta de participants, fins i tot els que acostumen a ser molt fiables, no van estar aquest dia gaire encertats. El cas més extrem va ser en d’en Jordi amb la Vipper que va fer dos recorreguts excepcionals a una velocitat vertiginosa … i va passar-se de llarg el darrer salt en tots dos casos encantada de com ho havia fet.

201902 Canic Mel201902 Canic Vipper201902 Canic Dic201902 Canic Cloe

201902 Canic Podi Ini S201902 Canic Thai201902 Canic Bruc

Finalment en iniciació vàrem tenir el debut d’en Sergio i la Thai que van fer dues pistes impecables i molt ràpides. La primera no els va comptar per diversos incidents logístics però la segona, l’agility, si que compta com el seu primer zero i va ser suficient per que quedessin al primer lloc del podi. Aquest equip es farà notar!

El cas d’en Victor i en Bruc també va ser similar. Jumping a zero que no els va comptar per un excès de d’autonomia d’en Bruc abans de fer, un cop eliminat, un recorregut perfecte. Després agility a zero i, també, lloc al podi, en aquest cas el tercer.

Va ser un llarg dia, que va sortir molt bé gràcies a la col·laboració de molta gent del club i en que, per sort, aquest cop no va ploure. Propera prova: Carnestoltes, aneu-vos preparant!