Un agility més per la Quimera

El Vallès Club Caní i el Rivalcan han organitzat una prova conjunta a Caldes de Montbui els dies 6, 7 i 8 de desembre. 

202212_Valles_QuimeraEl primer dia, representant el club a Grau 2, teníem la Brisa i la Quimera. La nostra gossa d’aigües té un fetitxe estrany amb l’eslàlom i, tot i que li va costar encarar-lo, després de fer-lo anava com una boja provocant un eliminat a una velocitat molt xula.

Al Jumping, de nou, alguna cosa va evitar que la Brisa entrés a la primera a l’eslàlom, però després ja va anar com una fletxa. Malauradament, es van eliminar a la seqüència final, on l’Eugènia va triar una opció arriscada.

La Quimera semblava que podia treure’s l’agility que tant desitja, però tants dies sense entrenar van fer que la seva guia anés molt per darrere de la gossa i, quan la pista ja semblava que seria a 0, van refusar l’últim salt. En el Jumping van poder lluir-se i això, va permetre que pugessin a podi en primera posició.

Dimecres 7, era dia laborable i l’Elisenda i la Quimera van ser les úniques representants del grau. No van ser capaces de resoldre’s algunes seqüències del jumping, quedant eliminades, però es van poder treure l’espineta, completant a 0 l’agility.

Dijous, de nou la Brisa acompanyava a la Quimera i a més, havia vingut la Mel. La nostra musculada va obrir la mànega d’agility fent-se pipi a la pista! La Quimera es va eliminar al fer-li repetir un balancí que la gossa havia fet massa forta. En el cas de la Brisa, tot i començar fluixeta i refusar de nou l’eslàlom, després va anar molt ràpida. Tot i això no va poder evitar saltar-se les zones de la passarel·la i la rampa.

Al jumping, la Quimera va tornar a sortir molt forta i l’Elisenda no va ser capaç de controlar-la, eliminant-se en un parell de punts. La Mel es va eliminar al segon salt, però després de superar els primers números va resoldre molt bé la pista. La Brisa va voler deixar el millor pel final i va fet una pistassa ràpida i amb un eslàlom preciós.

Ens veiem a la següent!

202212_Valles_Brisa202212_Valles_Mel