Més Vilallonga que mai

Vint de juliol: ha ha arribat el dia esperat. Aquesta és una cita a la que no es pot faltar. Ho tenim tot: un entorn impressionant, un poble encantador amb una gent molt maca, un bon llloc per competir. Tot això afegit al que més ens agrada: fer agility, ja és un premi important.

Aquest any hem fet prova els dos dies del cap de setmana. Porta una mica més de feina i ens hem perdut l’excursió de dissabte, però ens ho hem passat molt be.

Cada dia hem estat prop d’un centenar de gossos vinguts de molts clubs, fins hi tot han vingut companys de diversos clubs de França.

Us explico com va anar:

 JBB4195Dissabte:

Hem començat molt aviat amb la feina que no li agrada a ningú: descarregar el camió, muntar la pista, les pancartes, la taula, la megafonia … Com sempre a l’hora en punt hem començat amb la primera pista de grau 1, on els nostres representants han fet un bon paper.

La Rita, com sempre, ha estat una mica dispersa però efectiva i ha quedat segona en el pòdi, emportant-se l’obsequi que havia preparat l’Ajuntament: una bossa amb embotits, formatge i magdalenes, tots ells productes del poble de Vilallonga de Ter. Pel que fa al petit Fox, ha tirat algun palet i, al repetir per esmenar-ho, ha estat eliminat però el cert és que cada dia va millor.

201907 Vilallonga Rita201907 Vilallonga Fox

En la categoria dels gossos grans tant en Ripper com la Cloe han fet unes pistes molt bones en conducció però amb alguna errada puntual que els ha dut a l’eliminació.

 JBB4638Les pistes de grau 2 eren ràpides però tenien alguns punts on, si no estaves pendent, el gos anava on no tocava.

201907 Vilallonga Loki201907 Vilallonga Strip

Pel que fa als petits i mitjans, cal destacar la actuació d’en Drac que ha aconseguit  guanyar la prova i emportar-se la motxila amb productes de la terra. La Striptease també ho ha fet molt be amb només una falta i ha quedat quarta. En Loki, fent honor al seu nom, ha fet una mica el que li ha semblat i en Jake i la Winter han estat eliminats.

En mida gran la Vipper ha fet unes pistes molt ràpides però amb algun palet i en Morgan i Bruc han acabat eliminats. 

201907 Vilallonga Collie201907 Vilallonga Taboo

En grau 3 la cosa s’ha complicat, amb una pista amb més reptes. Aquí teníem a en Taboo i la Collie tots dos han fet un agility molt bo pero amb una falteta però després en el Jumping han acabat eliminats. L’altre competidor, en Fish, segurament per portar la contraria, ho ha fet al revés: s’ha eliminat en l’aagility però ha fet el jumping a zero. I és que ell és així: no es tracta d’anar seguint el que fan els altres.

La prova ha acabat una mica tard però ja hi comptavem per l’alt nombre de participants. Bo i això, un cop acabada la prova, hem muntat ja la pista de l’endemà que així diumenge anirem més tranquils. Després, cap a sopar i a descansar.

Diumenge

 JBB5263Ha estat un dia de solet, de mooolt de solet i hem acabat ben torrats i força cansats, però molt contents.

Igual que dissabte hem començat amb el grau 1. Avui no tením consumibles sino trofeus que, per cert, eren molt macos.

A la Rita li han agradat i per això avui ha quedat primera. Ha estat tot un exit perque gairebe tots els participants han resultat eliminats. Aquest ha estat el cas d’en Fox, en Max, en Ripper i la Cloe. Tots ells ho han fet molt be però les pistes eren exigents encara que maques.

201907 Vilallonga Max201907 Vilallonga Ripper

En grau 2 en Morgan ha fet un jumping a zero, la Vipper ha tirat algun palet i en Bruc ha seguit en un d’aquells cap de setmana dispersos. En Drac, en canvi, ha tornat a fer pòdium al quedar en tercera posició, seguit per la Winter quarta i en Loki cinquè. La Striptease ha fet l’agility a zero però ha estat eliminada en el jumping mentre que per en Jake, avui no era el seu dia.201907 Vilallonga Fish201907 Vilallonga Winter

En grau 3 en Fish ha acabat en tercera posició en la categoria gran així que trofeu cap a casa i la Collie ha fet l’agility amb una falteta. En la categoria mitjana en Taboo s’ha eliminat (de fet només un participant de midi ha aconseguit acabar les dues maneges sense eliminar-se).

Un cop acabada la prova i carregats els obstàcles al camíó, cap a dinar tots plegats i de tornada cap a casa. Això si, passant pel club per descarregar els obstàcles i després a tornar el camió.

Ha estat un cap de setmana diferent: molt cansats però molt contents per com ha anat tot i per la bona companyia. Gràcies als que vàreu poder venir divendres i diumenge a carregar el camió i a tots els que vàreu col·laborar en el muntatge, la prova i el desmuntatge. Hem fet molt bona feina durant tot el cap de setmana i sense la vostra efectivitat tot això no seria possible.

Us esperem a tots l’any vinent!