La Montse passa a grau II amb la Nit a la prova de Can Jané

En aquest cap de setmana, a més de l’actuació de la Chula el dissabte, que ja te crònica pròpia, hem vist força pistes molt bones. Avui ha competit per primer cop l’Aida amb la Queen que ha pogut comprovar el factors addicionals que comporta una competició, bo i això ha fet bons recorreguts, especialment el segon.

L’actuació de la Montse i la Nit ha estat força destacada doncs ha aconseguit el punt que li mancava per passar a grau II de competició. Ara la cosa es complicarà perque caldrà fer dues mànegues amb excel·lent per puntuar però per altra banda crec que tots podrem gaudir d’alguns jumpings espectaculars.

L’altra gran actuació ha estat la de l’Odie (de moment no en tenim fotos, disculpeu) que ha fet un doble excel·lent en grau II, acumulant així el primer punt de la temporada. També en Jordi amb la Nit han fet un punt, guanyant, a més la prova en la seva categoria.

Avui també hem vist pistes molt bones de l’Iru que ha completat una pista complexa on només ha caigut un pal en un salt compromés, d’en Rudy que ha millorat molt les seves zones de contacte, de la Molsa que ha estat molt animada tots dos dies o de l’Oscar i la Fosca que han fet un segon recorregut molt bó.

Una altra jornada de competició en que les principals característiques han estat l’alta participació (hi havia 15 gossos del club i encara mancaven competidors) i la forta calor.

La propera, la prova que organitza el nostre club a Vilallonga de Ter el diumenge 19 de juliol. Ens veiem allà


Excel·lent pista de l’Iru

La Nit ha passat a grau II

Treball dels contactes d’en Rudy

Dues pistes d’excel·lent per l’Odie