A Canicaldes podi d’en Drac, la Coma i en Qumba

201703 Malavella Podi Qumba201703 Malavella Podi Coma201703 Malavella Podi Drac201703 Malavella DracAmb un sol de ple estiu, diumenge vam estar competint gran part de l’equip a Caldes de Malavella i no vam tornar pas buits.

Tard, com sempre , vam començar amb l’agility mini-midi, competint per l’Ela, la Striptease, el Drac i la Piña.

201703 Malavella Strip201703 Malavella CollieLa pista era bastant fluida, sense gaires complicacions fora d’un enrere després d’una recta ràpida i, en general, nos ens va anar malament. L’Ela va quedar eliminada en fer un enrere que no tocava, la Striptease va tenir una falta a la passarel·la i un refús a un salt, en Drac ( com sempre ) va fer la pista a 0 i amb una Piña inspirada que també la va acabar a 0.

201703 Malavella Coma Rampa201703 Malavella Qumba2En categoria estàndard la cosa no pintava tant bé. El Qumba va fer tres faltes i un refús i la Lola una falta però va ser eliminada per sobrepassar el temps marcat per fer una escapadeta. La Collie i en Morgan es van eliminar per repetir zones i la Sioux per prendre l’entrada de túnel que no tocava. En Hippie va ser eliminat per fer la pista amb el Juanjo substituint a la Mercè que no es trobava bé. Només la Coma, com ens te ja acostumats, va fer la pista a 0.

201703 Malavella Pinya201703 Malavella Hippy3Al jumping després hi va haver resultats per tots els gustos, destacant un únic 0 a mini-midi entre els nostres competidors (com no, del que no falla mai) el senyor Drac i l’Elisenda.

En estàndard vàrem tenir més bons resultats i la Lola , la Coma i el Qumba, amb un 0 cadascú, ens van disfrutar als que no vam tenir tanta bona traça al superar la pista.

Al final un primer lloc indiscutible pel Drac a mini-midi en la classificació final, primer lloc claríssim per la Coma en categoria gran i un segon lloc pel Qumba que va agafar per sorpresa a en Juanjo.