A Lleida boira, podi d’en Drac i bones pistes

En una jornada freda i un clima clarament lleidatà els nostres esforçats competidors van desplaçar-se al club Green House de Lleida per disputar la prova de la Federació catalana. Es un club on no havíem estat mai, que no sempre es troba a la primera bo i estar ben bé al costat de l’autopista, amb unes instal·lacions molt amplies i on ens van tractar molt bé, especialment a l’equip Ela-Loki que va decidir anar-hi la tarda abans per començar el dia ja a lloc.

201702 Green Sam201702 Green TabooEls primers en competir diumenge van ser en Sam i l’Estel que van haver de matinar per, compartint cotxe, arribar fins Lleida a temps. No van tenir gaires resultats en la prova, en part per circumstàncies dels recorreguts i en part per la necessitat de mantenir la correcció en l’execució dels obstàcles de contacte, el que els fa repetir les execucions inadequades dels mateixos amb la consequent eliminació.

La prova de DH va començar tard però no per això amb menys ganes. Varen co201702 Green Podi Dracmençar el jumping amb l’Ela que, tot i despistar-se una mica va poder completar la seva pista a 0. L’Striptease va sortir a continuació i va deixar clar que les voltes a les ales dels obstacles no li agraden i això li va suposar un refus i pèrdua de temps. El Drac i la Cora, com ja és habitual, van fer les seves pistes sense penalització.

En l’agility, l’Ela va sortir molt més concentrada i va acabar la pista sense penalitzacions i amb bon temps acabant-la en segon lloc. L’Striptease i el Drac no volien ser ser menys i també es van lluir. Al final, el Drac va aconseguir un merescut segon lloc de la categoria de mini-midi.

La Cora va fer també una execel·lent pista a 0, penalitzant una mica per temps i mantenint-se en la part de dalt de la classificació de la lliga en la categoria gran.

201702 Green Drac201702 Green CoraEls últims en competir diumenge van ser els nostres representants de Segona Divisió: en Loki, en Morgan, en Qumba, la Sioux i en Hippy. La tarda començava amb un agility força assequible i ràpid. En Loki va anar com una bala però desprès d’un refús a l’eslàlom, se li va atravessar el balancí, res que la paciència d’en Josep no pugui solventar. A la passarel·la va fer un runnig conctact no buscat i va acabar la pista deixant en Josep dos salts més endarrere. Segur que en Josep troba a faltar l’esperit femení i dòcil però de segur que en Loki li donarà moltes alegries.

En Hippy va fer un excel·lent agility, fluid i ràpid tot i que ell va pensar que l’eslàlom seria millor si acabés en el pal 11 i una entrada de túnel bastant desencarada el va fer refusar. En Morgan es va copiar del seu company i va dir que no entrava a aquell túnel, que desprès els hi diuen que tenen tunelitis i coses rares. En el seu cas, ja venia eliminat per repetir una zona de contacte.

La Sioux està treballant motivació a pista i en Juanjo s’esforça per no ratllar-la en els errors i treure velocitat i així ho van fer, tant, que en Juanjo va caure a pista mentre la gossa feia el túnel i es va aixecar raudo y veloz perquè ella no notés res. En Qumba i la Mercè van fer un agility megaespectacular amb tant sols una falta a la rampa i la resta, una pista digna de un mundial. Així ho va viure la guia i així ho relatem a la crònica.

El Jumping era una pista fàcil i ràpida que et donava moltes opcions per escollir la que millor t’anés per guiar el gos. Ja no vam tenir en Loki per representar els petits, havia marxat ràpid i corrents a la festa d’aniversari de l’Estel. En Morgan es va lluir i va fer un molt bon recorregut amb sols un pal al terra que ja tenia mèrit doncs saltàvem a 48 cm d’alçada.

En Qumba va aprofitar aquest dia per no tirar pals però es va eliminar repetint un obstacle, alguna cosa havia de fer. La Mercè, bo i això, estava contenta al haver treballant els pals amb entrada per darrere. La Sioux va tornar a sortir centrada i contenta, sols l’eslàlom va ser un entrebanc i en Hippy va ser el nostre 0 amb una gran pista.

I així vam acomiadar la nostre jornada d’estrena del Club d’Agility Green House de Lleida.