A Saragossa podia haver anat millor

201607 Toskahua Podi DracAquest cap de setmana, com en Jordi i en Josep jutjaven al Rivalcan, en Xavier, l’Elisenda, en Morgan i en Drac han marxat a Saragossa per poder seguir competint.

Dissabte es va començar per un agility de grau II de molt control i l’Elisenda i en Morgan no se’n van sortir: les zones van ser dolentes i en diversos punts no es van entendre. El jumping va ser “algo” millor,  amb un momés un refús però sense gaire bones sensacions. En Drac va començar amb un bon agility però va tirar un pal i va fer un jumping a 0 obtenint un punt per equips.

Diumenge, també va començar amb caos per en Morgan. La pista era combinada de grau 2 i 3 i força complicada. Ell no estava per la labor i va fer de tot: va tirar un pal, es va caure de la passarel·la, va entrar en un tunel que no tocava, va saltar-se el balanci i la rampa … quedava alguna cosa més? Bueno va, va sortir bé de pista, sense entrebancs. “Algo és algo”. Amb en Drac aquesta pista també va costar, penalitzant amb falta al balanci i fent un refús a la pujada de la rampa que no estava caire encarada. Al jumping, en Morgan, ho va fer molt bé però ja havia estat eliminat per saltar-se el quiet. En Drac ho va donar tot però va tirar un pal.

Es a dir, un cap de setmana sense gaire sort tot i que en Drac va fer podi en tercera posició de mini+midi en grau III ni que amb 15 punts de penalització!