Agraïts als més novells

Els més novells del Cànic han col·laborat amb la Marató de TV3 amb bons resultats: en Chic ho ha gaudit d’allò més i en Trevi, en el seu primer agility, fins i tot ha fet podi

Diumenge, 17 de desembre, el grupet de “novatilles” del Cànic es posa en marxa aviadet i amb fred per anar al club del Vallès, la ocasió ho mereix, és recaudar fons per la Marató de TV3.

Cadascuna amb els seus objectius esportius però totes amb una il·lusió en comú, la de participar en aquesta jornada tan especial. Agrair l’acollida de la gent del Santa Quitèria i la seva organització ja que s’han desenvolupat les proves en un clima molt festiu i el Cànic ha fet un paper més que digne.

Al Maratúnel, hi havia un túnel que ha “xuclat” literalment a molts gossos cap on no tocava i ha portat a la Leia i el Grop cap a la eliminació, el Chic i en Trevi s’han salvat “miraculosament” i han acabat puntuant.

Si donessin el premi al gos que ha gaudit més, sense dubte se’l enduia el Chic però a l’agility ell ja en tenia prou, volia mesurar l’esforç i ha anat fent la pista però decidint ell quins obstacles feia.

L’Aurèlia i l’Alba han fet un bon agility, només algun despiste ha penalitzat i no han pogut puntuar però avui ha servit per anar agafant confiança per les properes.

Per la Montse i en Trevi era el seu primer agility, els ha acompanyat la sort dels principiants i han quedat tercers en la seva categoria fent una bona pista. La cirereta ha estat que l’Eli de Santa Quitèria els ha donat la roseta de la Marató de TV3.

Tot l’equip Cànic avui ha guanyat l’esperit solidari de la Marató i torna a casa content de l’experiència viscuda!