Al Maresme calor i podis

Dissabte

Van anar al Maresme, la Coma, el Morgan, la Strip i la Cora. Les pistes que va proposar aquest jutge eren força exigents i acompanyades de molta calor.

201606 Maresme Strip201606 Maresme CoraVarem començar per l’agility i la primera en sortir va ser la Cora, la qual va fer una pista perfecta sense cap penalització. Seguidament la Coma que va fer una pista perfecta però la Diana no es va atrevir de fer-li un cargol al castell perquè podia llençar una teula i al sortir per l’altra banda va fer-li agafar el slalom amb una entrada una mica chunga i, pobreta, va entrar per la segona porta fent un refús, També hem de dir que la Diana no li va marcar prou bé la porta).

Desprès en súper Momo, va fer una pista súper mega guay, sense cap penalització i quedant en segona posició i això que en Morgan va haver de fer fora de la baixada de la passarel·la a l’Eli. Es que ell tenia presa per fer el millor temps i ella s’havia posat al mig del seu camí. La darrera va ser la Strip, que també va fer la pista sense cap error.

“Seguidament” el jumping, començant per la Strip que va fer la pista de nou sense cap error i agafant un altre puntet net. Desprès la Coma que també va fer zero, per tant, puntet brut. La Cora cap error i un puntet net. En Morgan estava molt content, tenia presa per sortir i es va saltar el quiet, l’Eli no en tenia tanta i el va recol·locar , autoeliminant-lo. Llàstima perquè va fer una pista perfecta. Al final podis per la Strip, que va ser segona, i per la Cora, tercera.  

Diumenge

Feia encara mes calor però, a més dels de dissabte, ens van acompanyar l’Ela, la Fusa, la Collie, la Maggie i en Hippy.

201606 Maresme Maggie201606 Maresme MorganComencen per l’agility i l’Ela va ser la primera en sortir fent un súper quiet i una pista molt bona a zero.La Strip, autoeliminada per repetir la passarel·la per saltar-se la zona. La Fusa va fer un refús en un salt i un altre a la entrada del slalom.

En Morgan va tombar el pal de desprès de la passarel·la perquè l’Eli estava al mig un altre cop (pobre Momo), la resta impecable. ¡Quien te ha visto y quien te ve!. La Collie es va marcar un súper quiet que molts voldrien però li va caure el primer salt i després en Sam la va eliminar al balanci. Amb la Coma va caure dos salts, un d’ells amb retard. La Maggie tenia al seu guia una mica lesionat, però no va ser cap problema i van fer la pista sense cap error. La Cora també va fer la pista sense cap error. En Hippy estava molt saltimbanqui, (no es va deixar cap zona) però, evidentment, en la primera la Mercè ja el va autoeliminar, jejeje!

201606 Maresme Ela201606 Maresme Dium Podi G2 Maggie201606 Maresme Dium Podi G2 MorganSeguidament el jumping. La Neus tenia presa per marxar i va tenir sort de que comencessin els petits. L’Ela va tornar a fer un molt bon quiet (bon treball a totes dues) i la pista sense cap error, emportant-se un puntet net. La Strip va tombar l’avantpenúltim salt, la Carme va sentir el oooohhh!, es va girar a comprovar que havia passat i també va fer, oooohhh!

La Collie va tornar a fer un súper quiet però en Sam no es va refiar de que no fes un salt que no tocava i la va enviar amb el seu cos al túnel que tampoc tocava, la resta perfecta. En hippy es va sortir abans d’hora del slalom fent una falta i desprès tot be.

La Fusa va llençar primer un salt i desprès va decidir no fer el salt que deia la Berta i en va fer un a l’altra banda i per darrera. Després van fer la pista una mica esbojarrada incloent algun toc amb la Berta (es la versió femenina d’en Morgan 2).

La Coma va fer la pista perfecta a zero al igual que en Morgan i la Maggie. La Cora va fer un refús per mala col·locació de la Juli, (no sempre els i surt bé) però puntet brut a la butxaca!

Al final van fer podis:l’Ela en segona posició de S+M, la Maggie en segona posició de L. I, sorpresa per tothom inclosa la Eli, en Momo tercer el L!