Al Regne Unit ens estem fent notar

202307_KCF_Podi_TaxiUns quans esportistes del Cànic estem competint a l’International Festival del Kennel Club Britànic i ens hi estem fent notar.

El KCIF és una prova molt gran amb més de 2000 participants, 17 pistes simultànies, que es desenvolupa al llarg de quatre dies i que inclou gairebé 280 competicions estructurades en els 7 graus que te l’agility en aquest país.A més de les proves individuals hi ha també diverses finals entre les que destaca el British Open (que es disputa diumenge) i l’International Agility que es va celebrar dijous.

202308_KCF_TaxiLa Federació Catalana d’agility sempre envia a aquest event una selecció formada pels guanyadors de la lliga en cada categoria i el guanyador absolut de la Copa. Dins aquesta selecció hi tenim dos equips del Cànic, els formats per en Sam i la Taxi i el d’en Marc i la Mia.

Del Cànic sempre hi van altres competidors, de fet aquest any tots els competidors a banda de la selecció catalana, son del Cànic. Per tant estem també ben representats per en Josep amb en Loki, la Neus amb la Patum, l’Eva amb en Fish i en David amb la Winter i en Teque.

10082023 DSC 116710082023 DSC 153510082023 DSC 1523Dins el KCIF, la primera prova destacada és l’International Agility, que es disputa dijous i que està destinada als competidors de fora del Regne Unit.

Aquesta prova s’estructura en dues mànegues classificatòries (un agility i un jumping) seguides d’un agility final amb els millors equips.

10082023 DSC 085710082023 DSC 0420En aquesta prova hem cridat l’atenció.

En les proves classificatòries hem tingut podis d’en Sam i la Taxi (primer al jumping en S), d’en Josep amb en Loki (segon a l’agility en M) i de l’Eva amb en Fish i en David amb la Winter (primera i segon a l’agility en I).Tots ells han passat a la final junt amb en Marc i la Mia que s’ha classificat per la suma de les dues mànegues.

En la gran final en Sam i la Taxi han fet una pista espectacular a tota velocitat amb la que s’han endut el primer lloc al podi de l’International Festival. Això implica a més que queden seleccionats per la final individual de Cruft’s de l’any vinent. En Marc i la Mia també han aconseguit fer podi en la categoria intermedia. Enhorabona per la vostra gran actuació.

A banda d’aquesta prova hem anat disputant altres proves on també ens ha anat prou bé. Com a nota simpàtica dir que en David i en Teque que han debutat aquí ja han fet el seu primer zero (ni que no sigui convalidable a casa).

Es una competició molt xula però molt intensa, per sort el temps està acompanyant i tenim un clima fresquet però amb bon sol i sense pluja. Esperem que segueixi així.