Bon debut de la Brisa amb podis de la Mia i la Lluna

202201 Valles Mia 2Marc i Miamera prova de l´any 2022 de la FCAG que correspon a la sisena prova de la temporada 21-22. En segona divisió, pel Cànic participaven en categoria gran la BRISA (Eugenia) i la MIA (Marc) i en categoria petita la LLUNA (Robert) i la MELA (David).

En la categoria mini la MELA va sortir molt be, i això que feia dies que no entrenaven i va acabar  la pista amb un 0 molt treballat. L´agity també pintava molt bé però, a mitja pista, en un túnel la Mela va trobar alguna olor més interessant i es va quedar un momet aturada. Això la va descentrar una mica i li ocasionant un petit refús a l’eslàlom. Tot i així van acabar la pista.

La LLUNA també va sortir molt connectada a les dues mànegues, aconseguint un zero en el jumping. En l´agility només va fer un petit refús que els va valdre per quedar tercer en la general i sumar uns punts que els consoliden a la tercera posicions de la classificació general del campionat.

Robert i LlunaPel que fa la categoria estàndard, la BRISA feia el seu debut a segona divisió i ho va fer molt bé ja que va sortir molt rapida i atenta a las indicacions de l’Eugènia. En el jumping gairebé aconsegueix el seu primer zero ja en la seva primera prova, només un refús en la entrada dels pals no ho va permetre. Tot i així va acabar molt be la pista, només amb aquest petit detall. Pel que fa a l’agility va sortir també concentrada, els dos primers obstacles de la pista eren salts i a continuació la passarel·la (que va portar bastants problemes a la majoria de equips estàndards ja que ballava una mica) però que la BRISA va fer perfecta tocant la zona molt bé. Després teníem un túnel i a la sortida un salt que era el camí correcte i un túnel a prop, per on va anar la BRISA i on es va eliminar. Tot i això cal destacar a la BRISA per la seva concentració i a l’Eugenia pel bon treball que estan fent. Felicitats per la primera prova a segona divisió.

La MIA va fer bones manegues tant a l´agility com al jumping, acabant las dues mànegues a 0. A més va fer el tercer millor temps a la mànega del jumping i el primer a l’agility amb el que van acabar la prova primers en la seva categoria.