Bon paper dels debutants a Santa Quitèria

201809 Quiteria Podi PreagilityDissabte en grau 1, a Santa Quitèria, en David i la Winter van seguir agafant rodatge amb bones pistes tot i que se’ls va complicar la zona de la passarela i van decidir eliminar-se per entrenar-la bé. 

L’altre equip era el de la Marta  i en Max, el qual va donar la nota ja que, un cop començada la primera pista, es va fixar que la Marta s’havia deixat la pilota junt amb el collar i, es clar, va decidir que no la podien deixar allà! Aquest Max! El segon agility ja va anar millor però eslàlom ens va impedir el poder aconseguir un zero.

Després tocava el torn als que volien fer la pista de preagility. Ja s’havia fet fosc ja i eren tres els caniquillos que esperaven el seu torn per demostrar el que saben fer.

Tots ells van saltar amb ganes i van fer totes les pistes sense errors. Al final es va imposar la velocitat d’en Ripper que va acabar primer seguit d’aprop pel Bruc (tercer) i pel Jazz (5è).

Molt bona feina dels becaris, que van saber resoldre un parell de mànegues que amagaven alguna dificultat, que van superar posant en pràctica allò que es treballa a classe.

Enhorabona, bona feina!