Bon treball d’en Cristian a Saragossa

Cap de setmana d’agility per Saragossa, concretament en una prova de dos dies realitzada pel club d’agility L’almozara.
Hem de dir que realment hem gaudit de debò en un terreny de gespa natural on l’Athos ha sortit força centrat tots dos dies en aquestes pistes de G1.

20190519 183932IMG 20190518 WA0009

Dissabte

Arribem al club Toskahua cap al mig dia, on teniem tanda de reconeixement cap a les 14h.

En la primera mànega vam mantenir un control genial en tots els obstacles, exceptuant una malhaurada entrada d’eslàlom mal gestionada per part del guia, que ens va costar una refusada.

Seguim per la segona mànega amb la bona confiança del gos i amb la motivació per part del guia però, una mala zona a la passarel·la ens dona l’eliminat degut a la repetició de la d’aquest obstacle. Com la passarel·la estava com a segon obstàcle, varem decidir gaudir de la pista com si fos un entrenament amb joguina inclosa i, efectivament, va ser molt productiu.

Diumenge

Repetim exactament el mateix horari del anterior dia.

Els nervis (que portavem totalment controlats durant tot el cap de setmana) ens deixen fora de poder aconseguir un bon resultat a la primera mànega. Una mala gestió realitzant un canvi per darrera, on és podia fer perfectament un canvi ceg desprès de la rampa, provoca que l’Athos faci el salt del revés.

Finalment, realitzem la segona mànega on en la part psicològica millorem notablement. Sortim ben centrats i amb molta motivació. Realitzant una pista genial amb zones perfectes i retallant on pertoca, fins que un maleït pal a l’obstacle número 9 ens evita poder aconseguir el zero.

En conclusió ha estat un cap de setmana molt productiu, on hem pogut entrenar i gaudir de dos podis: un tercer lloc dissabte i un segon lloc diumenge. També cal destacar que tornem cap a Catalunya amb una excel·lent motivació, un grau més d’experiència i moltes ganes de seguir millorant per començar a obtenir bons resultats.