Bones pistes i mal temps

201802 Canic DicQuin dia diumenge de la setmana passada!! De camí cap al Prat del Llobregat ens vam espantar, perquè ens va caure un ruixat que déu n’hi do!! Però vam arribar allà i la cosa s’havia calmat una mica, va ser un matí ennuvolat i plujós, però en alguna estoneta fins i tot es va deixar veure el sol.

El jutge va plantejar unes pistes molt maques, però per la pluja hi va haver moltes relliscades de guies i gossos.

La cosa va començar molt puntual amb el jumping i el primer en sortir va ser, precisament, en Dic, que va haver de sortir abans del que li tocava, ja que molts gossos (suposo que pel dia que feia) van faltar. Ens va agafar una mica desprevinguts, però vam aconseguir fer la pista sense cap errada, amb un Dic super concentrat!

Després va ser el torn de la Sioux, anava molt bé fins que es va passar de llarg el salt que li tocava, jo diria que el seu guia va marxar un pèl abans de temps i la gossa va voler retallar arribant abans on era el seu guia, i seguidament va entrar al túnel.

El següent va ser el seu germà Hippy, que va sortir super animat deixant enrere a la Mercè, que no va tenir temps d’indicar-li l’entrada correcta al primer túnel amb el que el gos va entrar per l’altre boca, eliminant-se.

La següent en entrar a pista va ser la Mel, que com ens té acostumats va fer una pista molt fluïda i a zero.

Just abans de començar els midi es va veure una escletxa de sol, però va ser una falsa alarma: el dia va seguir molt lleig.

En Jake ja estava preparat, la Mònica el va deixar en quiet i es va avançar fins al segon salt per poder arribar bé a indicar-li l’entrada de túnel correcta, i ho va fer correctament. Van acabar la pista a 0, amb algun ensurt dels espectadors quan la Mònica va decidir ser original i fer un tros de la pista diferent als demés, però van aconseguir solventar-ho i no fallar.

En l’agility, però, no vam tenir gens de sort: tots eliminats menys en Hippy i això que el principi era una mica enrevessat però no complicat.

La mala sort va començar amb en Dic que va fer la pista super bé, però al final es va animar i en comptes d’entrar al túnel va decidir anar directament a fer el salt del final i així acabar abans. No era així? S’ha de dir que potser la guia li podia haver indicat millor…

La següent va ser la Sioux que va decidir saltar-se la zona de baixada de la passarel·la i això no li va agradar al seu guia i va decidir eliminar-se tornant a repetir-la.

En Hippy com hem dit no es va eliminar, però també va decidir saltar-se les zones de la passarel·la i de la rampa, i va fer un refús a l’últim túnel.

La Mel i l’Ezequiel no van començar amb bon peu la pista. L’Ezequiel es va entrebancar amb el cable del crono i es va parar en sec mirant al jutge, que li va dir que podia continuar, però ell ja no estava centrat amb l’incident, i no li va indicar bé l’entrada del primer túnel, fent que la Mel entrés per la boca incorrecta.

I, per últim, en Jake que amb la Mònica no es van entendre en el mateix túnel fatídic, entrant per la boca equivocada també com la Mel.

En qualsevol cas, veient la classificació parcial del jumping ens va anar força bé: en Jake va quedar segon de midi, i la Mel setena i en Dic desè de Standard.

A la propera segur que anirà millor per tots!