Buffet 2011: el menú explicat

 

Buffet d’hivern 2011-2012
Menú

Amanida Suzanne
Amanida “Quinoa Debilma”
Escuma de canapé amb coca
Pastís d’escuma “de vid”
Macarrons alemans
Truita mexicana
Patates destacades
Casholetes de pebrot a la riojana
Ous Luang-Peng
Cous cous a l’estil del Tibet
Creps amb tinta de calamar farcits de brie

Gambes elaborades amb allioli
Turbo pollastre a la taronja
Pollastre golfo amb pisto
Mandonguilles “aqui rai”
Musacha Strogonoff

Creps canariòns
Sandres de xocolata
Galetes d’anacards
Incògnits del Vero
Pastis de pomes amillorat
Trucs de music

Pa de Can Carles
Aigua mineral francesa
Refrescos (m)organics
Caves “l’Estona”
Vins “Fosca Nit”

Cafè i Til·la
Mojitos de la casa

Coordinació musical: DJKnick

Amb l’actuació dels millors intèrprets del moment

Buffet d’hivern 2011-2012
Menú

… la porta la Susanna de la Xuma
… la Bilma porta l’amanida Quinoa
… els canapés de la Uma (cocker)
… el pastís de la Uma d’en David
… d’en Dirk, pastor alemà
… de l’Osito, un chihuahua
… de l’Anna de la Taca
… de l’Elvira d’en Cash
… de l’Eduard i la Lua
… de la Vanessa i el seu tibetan Dharma
… de la Mercè, en Juanjo i els pastors de brie

… de la Neus i l’Ela
… de la Melània, en Xavi i en Turbo
… de la Begoña i en Cesar (Golfa)
… de la Laura i la Kira
… de la Rola i en Paco (Sacha)

… de la Jessica (de Gran Canaria) 
… de la Sandra (Puf)
… d’ametlla, bonísimes, de la Maria (Dana)
… no sabiem que portaria la Verònica
… d’en Jordi i en Sami
… de l’Anna (Truc)

… l’ha dut en Carles (Boop)
… d’alt nivell, d’en Bup (bulldog francès)
… d’en Morgan (però també d’en Runny)
… de la familia de la Tona
… de la Fosca i la Nit

… fet per la Carme (Tila i Esrip)
… convida el club

Els DJ del Cànic

… tots nosaltres!