Buffet de Nadal 2008

Buffet de Nadal 2008 – Menú

Aperitiu engrescat

Amanida frida de peix
Quiche canadenca

Truita de Nadal
Truita de carxofes d’aigüa
Truita nòrdica
Truita Voi Rah de llegums
Truita d’una altra mena
Emboirat de pebrots i bacallà
Susi d’ous farcits

Croquelietes amb tastet d’hamburguesa
Pollastre a l’estil de Creta
Molzarella amb pessols i pernil
Llom amb bitxo (al paté de roquefort i safrà de la palma)
Cashola de pollastre amb codonyat
Korasans de pollastre amb pernil, pebrot i formatge

Rudizio de pastissos
Pastís Cesar
Pastís Marilín
Nocturn de Montserrat
Trufes ‘Blackira’
Trumpineules
Kalimisú

Refrescos i Til·la
Laikat de cava
Cerveses Negratina i Kasunlolla
Caves Mont-Pelut,Vinya Elvira, Pazo de Cala i Marquès de Tona
Vins Vinya Elvira, Dunasquius i Cava Fosca

Cafè de Kiria i la península de Labrador

Prop de cinquanta persones varem ajuntar-nos en un dissabte assoleiat, després de la lliga social, per a gaudir del ja tradicional buffet de Nadal.

Les aportacions van ser d’allò més variades, podeu veure el menú en aquesta mateixa pàgina.

Ja tenim la recepta de l’Emboirat de pebrots i bacallà, que va tenir molt d’èxit, al full de gastronomia. Si voleu enviar-nos alguna altra recepta serà benvinguda.

També varem lliurar diplomes als guies i gossos que han superat l’examen i han passat a nivell D darrerament