Per què aquests noms? Buffet d’hivern 2011-2012 Menú
Amanida Suzanne Amanida “Quinoa Debilma” Quiche Norraine Escuma de canapé amb coca Pastís d’escuma “de vid” Macarrons alemans Truita mexicana Patates destacades Casholetes de pebrot a la riojana Ous Luang-Peng Cous cous a l’estil del Tibet Creps amb tinta de calamar farcits de brie Gambes elaborades amb allioli Turbo pollastre a la taronja Pollastre golfo amb pisto Mandonguilles “aqui rai” Musacha Strogonoff Creps canariòns Sandres de xocolata Galetes d’anacards Incògnits del Vero Pastis de pomes amillorat Trucs de music Pa de Can Carles Aigua mineral francesa Refrescos (m)organics Caves “l’Estona” Vins “Fosca Nit” Cafè i Til·la Mojitos de la casa Coordinació musical: DJKnick Amb l’actuació dels millors intèrprets del moment
|
Ens hi varem esforçar molt bo i que va ser dificil fer justicia a tots els plats, especialment cap al final en que ja anàvem més plens. Bo i això varem complir fins al final.
Hi va haver alguns plats força interessants, tant senzills com elaborats i ja tenim algunes de les receptes per si ho voleu repetir:
Si en voleu aportar alguna més envieu-nos-la per
mail, si en voleu alguna altra indiqueu-ho al forum i mirarem d’aconseguir-la. Recordeu també que a la web teniu un
recull amb totes les receptes que s’han anat publicant.
En resum, de nou, una agradable jornada plena de bones experiències.