Buffet d’hivern 2015

201501 Buffet Excursio turonetL’excursió

Sempre hem dit que l’excursió fins al dolmen és fàcil, aquest cop ens va semblar una mica més dura. Possiblement hi va influir l’estona que, tot just iniciat el trajecte, varem dedicar a buscar a la Nayru que, en quan es va veure lliure, se’n va anar a investigar torrent avall deixant enrera el seu company Link que va tornar amb la resta de la familia. Va ser una bona estona de tensió fins que varem descobrir que se’n havia anat amb els amics del capdavant del grup i allà estava d’allò més entretinguda

Superat aquest ensurt ja varem poder gaudir de la passejada. Els gossos van poder correr tan com van voler a l’antic viver d’arbres, que amb els sots i les dunes era d’alò mes entretingut. Després, corredisses entre les fulles caigudes al planter veí fins arribar a una cruïlla de camins on, després d’un debat col·lectiu, varem decidir quin dels tres camins ens convenia més (val a dir que tots tres portàven al dolmen que estava una mica més amunt).

Una pujadeta, aquest cop envoltats d’un bosc mediterrani molt més espontani que l’anterior i … cap al dolmen!

Gairebé tots vàrem asolir la fita megalítica, i els que no hi varen arribar va ser per una bona raó, tampoc es tracta de forçar. Una bona reposada -incloent cerca d’alguns cachet propers- i cap avall que es feia hora de dinar.

201501 Buffet Excursio Pla201501 Buffet Excursio Pla2
201501 Buffet Excursio Bosc201501 Buffet Excursio Cami
201501 Buffet Excursio Dolmen201501 Buffet Excursio Russell

 

Buffet d’hivern 2015
Menú

Cremes Rusell
Amanida amb vàlua
Risoto de vacances
Pilicuques de cous cous
…i ara cuques de patata
Truita com abans

Cargols amb paus
Pastís de salmó amb Brie
Fajitas a l’estil oriental
Salxitxes i renequira
Bimbal de filet amb prunes
Mandonguilles amb sepia, sal i pebre

Brownie arrugat
Plum cake aturat
Macedonia no elitista
Crema de garrofa amb coco (negre i blanc)
Estaboníssim de triple xocolata
…i una bona ració de cupcake de poma

Vi rosat de la casa
Lambrusco francés
Aigues d’Èkira
Cervesa Gu(in)ess
Refrescos amb risotto
Pa de Laurant
Final amb Striptease
Mojitos de la casa

Coordinació musical: DJK nick

Amb l’actuació dels millors intèrprets del moment

201501 Buffet Pastis Salmo201501 Buffet Taula201501 Buffet Lambrusco

El dinar

Que us n’hem de dir? ja veieu quin menu hi havia i, com sempre, molt menjar i tot molt bó. Aquest any algunes experiències noves: mandonguilles amb curry? garrofes? carn amb llima? i com sempre grans plats.

Gràcies a tots els que us ho vareu “currar”, sabem que fer el buffet en dissabte és molt més complicat per que cal cuinar-ho divendres a la tarda-nit o dissabte ben d’hora. Gràcies per fer-ho!

En breu tindreu algunes de les receptes a la secció de gastronomia de la web.
201501 Buffet Cake Canic

 

El karaoke

Ens van fallar els llums i, per salut o viatges, varem trobar a faltar alguns dels interprets habituals: (no va haver-hi heavy i es va fer una nova adaptacio alguna peça ja tradicional del nostre karaoke).

201501 Buffet Karaoke3201501 Buffet Karaoke2 Bo i això l’esperit, les ganes de gresca i la implicació i varen ser i vàrem haver de tallar abans que no fos molt tard ja que, després d’un dia molt intens, tots estàvem prou cansats.

L’any vinent i tornarem, gràcies de nou a tots els que ho heu fet possible