A la fira de Campllong vàrem collir excel·lents

20180412 12511320180412 125452Dissabte 7, aprofitant la Fira del Camp que cada any s’hi celebra, es va disputar a Campllong una prova de la RSCE organitzada pel Vallés Club Caní,

Semblava que totes les circumstàncies estaven en contra per anar-hi: un dia tapat amb possibilitats de pluja, poques perspectives d’aparcament a peu de pista… Però, malgrat tot, allà estàvem en Marc amb el Nevat, la Diana amb la Coma i la Saya, el Sam amb la Collie,  l’Eva amb el Fish i la Carme amb l’Striptease. No podíem deixar passar l’oportunitat de passejar per la fira i emportar-nos cap a casa algun que altre embotit, fruita o altres pecats!.

A Grau I la Saya va fer molt bones pistes però, com ja ens té acostumats, a una velocitat que fa que en alguns punts sigui difícil ser-hi per indicar-li clarament que cal fer. En un no res la Saya estarà fent mal a Grau II. Qui segur que l’acompanyarà és en Nevat que va fer una primera pista perfecta guanyant-se un nou punt (i ja van tres, llàstima que siguin amb el mateix jutge) i un segon lloc en el podi de mini-midi de Grau I.

A Grau II va haver-hi de tot. En midi, l’Striptease va aconseguir acabar les dues mànegues a 0 amb punt de velocitat però amb unes zones molt millorables, la Collie va fer de tot, però molt de pressa! La Coma no ens va defraudar i va tornar a mostrar la seva veterania, només la seva mida va a vegades en contra d’ella i li penalitza el temps. I el Fish va ser l’estrella! Va completar les dues manegues a zero i també amb Pv però, a més, es va guanyar un merescut segon lloc en el podi d’estàndard de grau II.