Carnestoltes 2016 al Cànic

Dissabte a primera hora vàrem fer classe pels més novells per que la setmana passada, com estàvem a la selectiva pel Mundial, ja no n’havíem fet. Bo i això alguns ja hi varem anar preparats per la festa de després i el cert és que els “profes” feien una fila diferent de l’habitual.

201602 Carnestoltes Monges201602 Carnestoltes TrofeusA quarts d’onze ja va començar a arribar tot de gent inusual: un grup de monges, un musher amb el seu gos guia i trineu, marietes i abelles, vestits glamurosos, una nina de drap amb una amiga, brasileres, un corb que venia amb un pollet, pops acompanyats d’estranys peixos, dos grups de cavallers i princeses medievals acompanyats dels seus cavalls, mostres radicals d’elegància (els groc amb topos ja sigui en corbates o ales sempre ha combinat molt bé amb el negre), monstres verds d’origen desconegut, pirates, una parella de dol que semblava molt contenta o un príncep persa. Podeu veure totes les fotos a l l’àlbum Carnestoltes 2016 de la pàgina Facebook del club

Els trofeus del concurs, com cada any, eren molt guapos i la feina del jurat, també com cada any, va ser complicada. Havien de determinar els tres guanyadors del premi individual i el del millor grup.

201602 Carnestoltes Podi disfresses indivDesprés d’una llarga deliberació van donar el premi individual a la Juli i la Cora, les nines de drap que, com cada any, portaven una caracterització molt treballada. Per alguna cosa deu ser que faci ja tres anys seguits que guanyen aquest concurs. El segon lloc va ser per la Mònica i en Jake, una parella molt festiva i carnavalera i el tercer per la Carme i la Striptease que cada any ens sorprèn amb les seves disfresses i que aquest cop va fer el seu petit homenatge a en Pelut, en seu primer gos en agility al que també havíem vist caracteritzat de pollet fa temps.

201602 Carnestoltes Zut TassEn grups, ni que hi havia competència, van tornar a guanyar la Imma i en Sergi amb la Tass i en Zut, també habituals d’aquest premi que han guanyat en les darreres tres edicions gràcies a la qualitat de les seves disfresses. No us perdeu els detalls com el dels cavallers que van cavalcant sobre la Tass o en Zut.

201602 Carnestoltes Dana201602 Carnestoltes Strip201602 Carnestoltes Podi disfresses grup201602 Carnestoltes podi jumpingDesprés del concurs de disfresses tocava la prova d’agility: un jumping per relleus on era imprescindible anar disfressat per participar-hi i on, pel nivell del recorregut, van poder tenir-hi entrada gossos que encara no estan competint. La prova es va desenvolupar sota la direcció d’un jutge molt de discoteca anys 80 i va posar a prova les nostres capacitats de conducció i el nostre (escàs) sentit del ridícul.

Al final la parella guanyadora van ser els pastors belgues Cora i Pam conduits per la Juli i l’Albert. Enhorabona, parella Una victòria amb molt de mèrit, per davant d’equips que estan competint.

L’any vinent hi tornarem de nou

201602 Carnestoltes Josep