Debut de la Winter

Comença setembre i afrontem amb força la temporada d’Agility 2018/19. Aquest cap de setmana ha tocat a Les Fonts, on hi ha hagut poca participació però el Canic ha començat a mostrar les novetats d’aquesta temporada (i encara en queden!)

La VipperDesprés d’un grau 3 amb molts eliminats, la pista de grau 1 no augurava bons resultats.

Van començar pels estàndard i la Vipper i en Jordi van sortir amb moltes ganes i concentrats però es van eliminar en una complicada entrada de túnel a l’entrar per l’altra boca. Era només el tercer obstacle però tots els gossos hi van caure de quatre potes.

La segona pista semblava que aniria millor però després d’una falta a la passarel·la en Jordi va preferir repetir la zona. El treball i dedicació de tots dos deixa clar el futur prometedor que tenen a l’agility.

El gran esdeveniment del dia va ser el tan esperat debut d’en David i la Winter.

Els nervis d’en David eren visibles a l’inici, mentre la Winter esperava tranquil·la en quiet el VALE! d’inici a pista. Tots dos van caure al mateix parany, entrada incorrecta al túnel i eliminats. Això va relaxar en David i a partir d’aquí van gaudir del que quedava de pista demostrant la connexió i les ganes que tenen tots dos de fer agility.

A la segona pista ja no hi havia tants nervis com abans i tots dos van sortir amb ganes de fer-ho bé, però va quedar clar que encara els hi falta conèixer-se millor ja que en David va voler evitar una entrada errònia al túnel però no va calcular bé la sortida i PATAPUM! hi van xocar. Tot i això van continuar la pista, eliminant-se al passar pel costat de la roda i continuar al següent obstacle.

La VipperEl segon dia de competició va ser una continuació del que ja vam veure el dia anterior… Pocs participants, bona temperatura i un cop van acabar els companys de grau 3, vam tornar-hi els principiants del club.

La primera pista que ens va posar el jutge semblava un pel més senzilla i més adient al grau que pertoca, però un salt una mica desplaçat de la trajectòria venint de la passarel·la és ens la va jugar a gairebé tots…

La Vipper ens va regalar una primera pistassa. Ràpida i concentrada, va demostrar el treball fet amb molt bon “running” a les dues zones però va ser eliminada a l’anar directa al túnel després de la passarel·la, deixant-se un salt pel mig.

Seguidament a la categoria midi tornava a pista la Winter, després de superar el primer dia, però això de fer canvis per darrera en un túnel… encara no la convenç i això va fer canviar de recorregut a en David i no poder avisar-la correctament a la sortida del túnel, eliminar-se al fer un obstacle que no tocava.

La segona pista semblava una mica més senzilla, i a primera vista semblava que no tenia cap trampa. En Jordi es va eliminar al voler repetir una seqüencia que no li havia agradat com la havia fet Vipper, prioritzant l’entrenament i el millorar. A més, aquesta vegada no va voler tocar les zones… paciència i continuar treballant!

Per acabar, la Winter va sortir motivada per no ser eliminada i en David va fer tot el possible perquè així fos… però una confusió de vocabulari (en David va dir slalon i no pals) van fer que la Winter xoqués amb el primer pal. La pressió per un primer cap de setmana de competicions era visible en tots dos. Ànims David, això acaba de començar! La setmana que ve, més!

Seguirem l’evolució d’aquestes parelles de grau I que tant ens agraden i segur ens donen moltes alegries!