Dogs in Need: dimarts

Doncs bé, un cop passat el International Festival del KC, en un entorn diferent, comencem al Dogs in Need. Es tracta d’una competició benèfica on també hi ha moltíssims gossos (aquest any 14 pistes simultànies) i on tot el que es recull es destina a protectores d’animals. A mi personalment m’agrada molt més que el Festival ja que l’ambient és molt més relaxat.

La prova s’organitza en diversos dies: dimarts i dimecres hi ha moltes mànegues d’agility i jumping entre elles unes que son classificatòries per les finals de mini i midi que es fan dijous (i on no hi ha cap altra prova). Després divendres i dissabte torna a haver-hi moltes mànegues d’agility i jumping i entre elles unes classificatòries per les finals d’estàndard que es fan diumenge (on no es fa cap altra prova).

Us anirem explicant com ens ha anat dia a dia (ni que comencem amb una mica de retard).

Dimarts

 JBB7739Avui hem fet dues pistes classificatòries per les finals, tant les de mini i midi de dijous com, en el cas d’en Morgan que corre en grau 5, per la final de diumenge.

En total hi ha quatre proves classificatòries (dues cada dia) i de moment amb dues proves fetes, en Drac, en Morgan i l’Ela estan classificats però encara queden dues proves més pel que pot passar qualsevol cosa. Aquí hi ha molts de gossos i uns quants son extremadament ràpids.

En Loki ha fet molt bones pistes però no prou per puntuar. A l’agility és normal per que ha fet tres 3 faltes però en el jumping, que ha fet molt ràpid, ha tingut la mala fortuna de tombar un pal.

L’Ela ha tingut un refús a l’agility que comptava per la final però a canvi una quarta posició en un agility que no contava per res, ella és així. Pel que fa al jumping ha fet una falteta a l’estàlom quan, després d’una entrada espectacular en angle i quan ja portava 3 pals, ha decidit sortir per confirmar si ho havia fet be.

En Morgan ha combinat bones pistes amb algun eliminat i en Drac ha seguit fiable com sempre, fent fins i tot un tercer lloc.

Demà ens queda més feina: a veure si ens mantenim per la final i s’hi pot afegir algú més.

 JBB7739 JBB7739