Dos segons i mig

201604 Campllong Podi Cora201604 Campllong Podi Strip201604 Campllong LokiLa prova de Campllong és una d’aquelles a les que ens agrada anar any rera any. La competicio està inclosa en la seva fira comarcal i ramadera i sempre resulta interessant fer-hi una volta, a banda de veure coses curioses segur que tornes cap a casa amb alguna cosa: ja sigui uns embotits, un formatge o, com en el nostre cas, amb una safata de cargols pel dinar de diumenge.

La prova ha començat d’hora amb grau I amb la única actuació d’en Loki que avui ha volgut fet la passarela, cosa que és d’agrair (en Josep ho veu una mica diferent i fa alguns comentaris sobre els atributs del pobre animaló, però segur que se’n sortiran).

201604 Campllong Cora201604 Campllong DanaA grau II hem començat amb la categoria gran on en l’agility tant la Cora com la Dana han fet dues pistes molt bones, quedant quarta i sisena respectivament. En mini ha sortir la Striptease que ha fet una pista tan espectacular que el jutge li ha demanat que la repetís, acabant segona en la mànega.

201604 Campllong Ela201604 Campllong StripEn grau III la primera en sortir ha estat l’Ela que bo, passar-se inicialment la roda pel costat, ha aconseguit acabar segona en una pista on s’han eliminat més gossos del que semblava previsible. Al cap d’una estona ho ha fet la Sacha que s’ha eliminat al cinquè obstacle per saltar-lo al revés pel que, ja que hi era, ha aprofitat per entrenar les zones. Sobre els jumpings d’aquests dos crack millor no fer-ne comentaris.

Això si, al acabar la prova, com cada any, ens van convidar a sopar: amanida, pa amb tomaquet amb botifarra i ‘pinxo’, galetes de la terra i cafè. Tot un detall de l’organització que cal agrair. L’any vinent, a poc que puguem, hi tornarem a ser.