El Cànic amb la Marató de TV3

IMG 20181215 173129Aquest dissabte a les 2 de la tarda una colla de gent amb gossos ens fèiem una fotografia de grup. Era el tret de sortida per l’Open d’agility a benefici de la Marató de TV3 que organitza, com ja és tradició per aquestes dates, el Club d’Agility Santa Quiteria al camp de futbol de Vallromanes.

La gent del Cànic, com no, estàvem allà amb el nostre millor somriure. Aquest any participàvem la Carme amb l’Striptease i amb el Harpo i la Merce amb la Sioux. La veritat és que la Carme que sempre corre a la categoria midi quan s’hi posa a estàndard ho fa “a lo grande” i conduir al Harpo sempre és una experiència! Respecte al tàndem Mercè-Sioux val a dir que el Hippy (gos habitual de la Mercè) està lesionat i que el Juanjo (guia habitual de la Sioux treballava) amb això  “ya no hace falta decir nada más”.

Hem reconegut la primera mànega de jumping i ja es veia que el jutge, l’Àlex Oliveras, no pensava posar-nos les coses fàcils. L’Striptease ha fet la seva pista a 0 i amb bona velocitat. La Sioux, tot i començar una mica “mosca” pel canvi de guia, enseguida s’ha oblidat del seu Juanjo i ha acabat fent la pista amb un sol refús. En acabar la mànega i veure les classificacions hem pogut comprovar que el que ha tingut més mèrit ha estat acabar la pista sense eliminar-se. El Harpo i la Carme han sacrificat les seves opcions a podi fent una pista alternativa ja que algú havia de donar espectacle!.

La mànega d’agility també tenia els seus punts complicats, com s’ha comprovat en la gran quantitat d’eliminats. L’Striptease ha estat la única de la categoria midi que ha completat la pista sense penalitzar, la qual cosa ha fet que acabés en primer lloc del podi d’aquesta categoria. Pel que fa a la Sioux, tot i fer una pista fenomenal un cop plenament compenetrada amb la Mercè, ha fallat en una de les malèvoles trampes que tenia la pista. Finalment el Harpo, tot i començar la pista amb moltes ganes, a la meitat ha decidit que l’espectacle s’havia acabat i que ell anava a buscar a la seva mestressa així que: “Hasta luego Lucas!!!”

En resum, una tarda d’agility divertida i amb molt bon ambient per a una bona causa. L’any que ve tornarem!.