En Drac classificat pel Campionat d’Espanya

201602 Rivalcan Podi DracDiumenge al Rivalcan èrem la Coma, la Taca, la Sacha, en Morgan i en Drac.

El jutge, va començar amb un agility de Grau II força fluïd però amb una trampa final: un tunel sota la rampa que no s’havia de fer. En Morgan el dia anterior havia tingut dificultats amb el quiet, i encara va resistir-se una mica diumenge però no tant. Va aconseguir fer l’agility a 0 quedant el tercer de la mànega. La Coma va resoldre molt be tota la pista però, just abans de la trampa, va tirar un pal i tot seguit es va eliminar. La Diana ho va aprofitar per assegurar la rampa.

Ja a grau III, la Taca va eliminar-se en un mig però va fer molt be els túnels que ultimament se li resistien una mica. La Sacha, al abandonar la zona de la passarel·la abans que en Paco la alliberés va ser eliminada per repetir aquest obstàcle però en Paco sap que ara toca pensar en les selectives. En Drac, per fi, va aconseguir l’agility que li mancava per classificar-se pel campionat d’Espanya i que portava 2 mesos resistint-se.

El jumping de grau II començava amb una recta amb un rere al final. La Coma va aconseguir fer-la molt bé però penalitzant una mica en temps. Una sortida aixi era un perill amb en Morgan pero despres de barallar-se una mica amb el quiet van aconseguir solventar aquest rere critic, tot i això, l’Elisenda no va arribar a tots els punts provocant una caiguda d’un pal i un refús.

A grau III, en Paco i la Sacha van triomfar amb un gran jumping i la Taca va acabar la pista amb dos refusos, un en un tunel recte on la Taca no entrava si l’Ana no anava amb ella i un altre en un rere. En Drac va fer la pista a 0 assegurant la seva classificació pel d’Espanya també per punts dobles. Com que tenia enveja d’en Morgan va copiar-li la posició que havia fet el seu germà el dia anterior, fent un 3r dels petits i mitjans.

201602 Rivalcan Morgan3201602 Rivalcan Drac