En Drac passa a grau II

El viatge ha estat ben profitòs per l’Elisenda. Amb en Drac ha aconseguit el punt que li mancava per passar a grau II i ho ha fet en un temps extremadament curt considerant que va debutar a la prova de Carnestoltes. Amb l’Iru ha aconseguit un doble excel·lent i així, com qui no vol la cosa, ja en te quatre. A veure com li va demà.

En Cesar també ha fet un doble excel·lent amb la Tina, llástima d’una penalització en una zona de contacte. L’Isma i la Chula estan cercant el doble zero que els permetria classificar-se també a nivell individual pel Campionat d’Espanya però els nervis els han fet una mala passada, bo i una execució brillant  de les zones de contacte un moment de dubte ha fet que la gossa fes un obstàcle que no corresponia.

Demà diumenge hi ha una altra prova. Desitgem tota la sort per l’Elisenda (a veure si l’Iru fa un altre doble excel·lent), la Montse (si la Nit demostra el que sap fer, no hi ha qui pugui amb ella), en Cesar (un doble zero ara que l’eslàlom ja no és un problema) i l’Isma (tranquil, el doble zero que et manca caurà).