En Drac seleccionat per l’equip

201103_Almozara_Bernat201103_Almozara_JonAquest cap de setmana hem desplaçat una nombrosa representació del Cànic a la prova de Saragossa incloent diversos debutants en els deplaçaments fora de Catalunya: l’Aika, la Vilma i en Rufo han tingut la seva prova de foc. També hem comptat amb la Ingrid i en Jon, que amb la Tulla, la Cola i la Crazy, han fet un gran paper i amb la resta de competidors que ja hi havien estat.

En la prova de grau I hem començat amb molt bon peu: en la primera mànega en Ricard i l’Aika han acabat en primer lloc entre els gossos grans i la Crazy, que a més ha sumat un zero, ha quedat primera entre els petits. La Vilma ha fet una pista molt ràpida bo i tenir una pega en l’eslàlom. En la segona mànega, però, no hem tingut tanta sort i no hem pogut repetir el bon paper de la primera.

En grau II la Montse ha fet un agilty espectacular amb uns “flying contact” a la pasarel·la que feien goig de veure. En Drac, segon en la primera mànega, ha fet un doble excel·lent i ha aconseguit així classificar-se pel l’equip al Campionat d’Espanya. En Rufo, tercer en la primera mànega, també ha aconseguit el doble excel·lent i ja només n’hi manquen dos per a posar-se dins l’equip. La Gamma, que en Jordi ha eliminat a la primera mànega per a poder corregir un error de conducció, ha fet una mànega de jumping espectacular al igual que la Montse amb la Nit que, bo i un error puntual en un punt, ha fet un recorregut explossiu i molt efectiu.

201103_Almozara_Drac2201103_Almozara_RufoEn grau III ha estat la Ingrid qui ha deixat alt el bastió del club al fer dues pistes amb excel·lent tant amb la Tulla com amb la Cola. En Jordi ha fet molt bones pistes amb la Nit i en Josep ha fet un molt bon jumping mentre que la Fosca ha fet un curiòs recorregut d’agility, passant-s’ho molt bé però fent ben bé allò que li ha donat la gana.

Tot plegat, una molt bona impressió d’aquesta tarda de competició. Com a novetat cal deixar constància de que, en la competició especial per a nens, en Bernat ha fet un recorregut amb l’Aika emportant-se una medalla i una bossa de llaminadures.