En Duc ja és a grau II

Podi DucAquest diumenge de Pascua els únics valents del club que vam anar a la competició de grau I a Barcelona vam ser en Duc i jo. En plena Setmana Santa la gent no es va animar massa a anar a competir ja que només erem 10 participants en categoria estàndard i tampoc va ajudar massa el canvi d’hora,  que va fer que anéssim tots una mica descol.locats i adormits…

El jutge va plantejar unes pistes bastant assequibles, tot i així hi van haber alguns el.liminats. En Duc va sortir una mica nerviós, i quan està així la que rebo sóc jo, però bé, quan vam aconseguir arrancar ho va fer molt bé i a bon ritme, llàstima que al baixar la passarel.la va tenir pressa i es va saltar la zona.

En la segona mànega ja estava més tranquil i vam poder començar sense problemes. Va fer la pista a zero, perdent una mica de temps anant a veure si el seu amo havia marxat o encara era per allà, però, tot i així, vam entrar en el temps, aconseguint així el puntet que ens faltava per pujar de grau. Ha costat però finalment ho hem aconseguit!!