En Duc si que va “pillar” llangonissa

201602 Valles DucDiumenge dia 14 de febrer van haver de matinar. La competició de grau I començava molt aviat, i en Duc era l’únic representant del Cànic en aquesta prova. Vam arribar a Caldes i vaig haver de sortir del cotxe “volant” perquè ja estaven reconeixent pista, molt i molt puntuals. De fet jo diria que encara faltaven cinc minuts per l’hora de començar però vaig tenir temps de reconèixer-la bé.

Ens va tocar els penúltims i debíem ser uns 20 gossos d’estàndard. La pista no tenia massa complicació, així que la vam fer sense cap problema, això sí, el Duc anava una mica adormit encara (és que fer-lo treballar tant aviat…). Tot i així va aconseguir fer la pista a 0, però vam penalitzar una mica per temps, només ens vam passar 3 segons. Quedant segen segon lloc en la primera mànega.

En la segona mànega de nou sortíem els penúltims, la pista tampoc era dificil i vam anar fent xino-xano, però en Duc va fer un refús en l’entrada del primer túnel i vam acabar la pista penalitzant també una mica per temps.

Això sí, la nostra llangonissa ens la vam emportar, en quedar segons de la competició però el puntet que ens falta per passar de grau encara se’ns resisteix.