En Fran i en Fox, un equip de primera

 JBB3467Doncs si, en Fran i en Fox ja han demostrat que son un equip de primera al aconseguir a Reus el jumping que li mancava per promocionar a primera divisió.

Aquest diumenge hi havia previsions de vent a la zona de Reus i bén cert que es van complir.

Abans de l’inici de la prova de segona divisió ja es va plantejar als delegats dels clubs si calia suspendre o no la prova pel vent que feia. Realment hi havia moments en que era perillós, sobre tot pels gossos més petits però amb tothom allà també costava dir que s’anul·lava la prova.

Així que, sota la promesa d’anar aturant la prova si el vent ho aconsellava vàrem començar la mànega d’agility pels gossos més grans.

I el més gran que tenim en segona és en Jazz que anava molt centrat però que va sortir del eslàlom dues portes abans del final i el va haver de repetir.

La Cloe va sortir a tota velocitat i va caure en un túnel parany que hi havia per allà amb en el que en Joan Miquel va preferir no arriscar-se amb el vent i va sortir directament.

En Loki va començar bé però en una crida despès de la rampa va sortir pel costat contrari al que en Josep esperava. Ho van recuperar amb només una refusada però ja havien tensionat una mica la conducció i això els va portar a fer un salt després a la passarel·la.

En el cas d’en Fox ens va donar un bon ensurt quan, potser per influència del vent, va caure des del capdamunt de la passarel·la. Ara bé en Fox és un gos a prova de tot i va repetir l’obstacle com si res, fins i tot al cap d’una estona va fer algun salt sense fixar-s’hi massa i el va haver de repetir.

Per tant completàvem el primer agility sense massa resultats.

Jazz JBB3431En el jumping vàrem tornar a començar pels grans.

Aquest cop en Jazz va fer de les seves i, potser també afectat pel vent, va fer algunes voltes de més per la pista.

La Cloe va sortir molt forta i en un punt on calia per un salt per darrera amb un túnel de fons va acabar fent el túnel que no tocava però era molt més divertit.

Al cap d’una estona en Loki va caure al mateix túnel que la Cloe i és que, realment, era molt temptador.

Així doncs, a manca del darrer recorregut d’en Fox, teníem una jornada neta (és a dir, sense cap resultat destacable). Aquest cop, però, en Fox i en Fran ho van clavar i van completar a zero la mànega de jumping que feia temps que perseguien i que els ha permés pujar a la divisió superior.  Justa recompensa a un treball continuat.